Starity

A királynő reagált Harry herceg memoárjára

2021. július 22. 11:11   |   Szerző: Glamster

II. Erzsébet királynő reagált arra a hírre, hogy Harry herceg memoárt írt.

hirdetés

Előző cikkünkben számoltunk be arról a hírről, hogy Harry herceg egy 20 millió dolláros szerződést kötött a készülő memoárjára. 

A Penguin Random House-nál mindannyian nagy örömmel vesszük, hogy kiadhatjuk Harry herceg memoárját, így ő csatlakozhat azokhoz a világszerte ismert vezetőkhöz és ikonokhoz, akiknek a munkáját megtiszteltetés volt publikálni. Harry herceg különleges életet élt hercegként, katonaként és társadalmi problémák pártolójaként. A bátorságáért és nyitottságáért ma már világszerte ismert vezető lett. Ezért nagyon izgatottak vagyunk, hogy kiadhatjuk az ő megindító és őszinte történetét.

- jelentette ki Markus Dohle, a kiadó vezetője. 

II. Erzsébet királynő megbízása után a Buckingham-palota szóvívője a következőképpen reagált:

A herceg mostanában tájékoztatta a királyi családot a könyv megjelenéséről. Harrynek nem kell engedélyt kérnie a Buckingham-palotától, hogy a projektet befejezhesse. Ha bővebb információt szeretne a média a könyvről, akkor azzal Henrik sussexi herceg és Megán sussexi hercegné tud szolgálni.

Harry herceg feltehetően ismét megosztó és botrányt kiváltó életrajzi könyve még készül: legkorábban 2022 végén jelenik meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek