Starity

Kényelmes és trendi nyári cipők férfiaknak

2021. július 22. 15:03   |   

A perzselő meleg bizony a férfiaktól is megköveteli a stílusos nyári cipőválaszték kialakítását. Akár rövidnadrágot visel, akár egy lazább casual kinézetet részesít előnyben valaki, a nyári cipője könnyen a napi outfit MVP-jévé válik. A hétvégén leugrik a család a Balatonra? Szüksége lesz egy pár menő szandálra vagy papucsra, és valószínűleg pedikűrre is. Esetleg találkozóról találkozóra szaladgál a városban a júliusi napsütésben? Egy minimalista kialakítású fehér tornacipő üdén tartja megjelenését, egyben extra kényelmet is nyújt. És ha még mindig otthonról dolgozik, egy trendi sneaker vagy slip on cipő biztosíthatja az ideális lábtartást.

hirdetés
Kényelmes és trendi nyári cipők férfiaknak

Lélegző anyagok

Tulajdonképpen nem az a lényeges, hogy melyik az előnyben részesített stílus, sokkal inkább a lélegző anyagösszetétel az érdemi rész egy optimális nyári cipőarzenál létrehozásához. Gyakran találni olyan nyári kialakítású lábbeliket a férfi szekcióban, amikor egy modell könnyebb vászonból vagy éppen divatos szőtt, kötött anyagból készül, amelyek lehetővé teszik a könnyedebb légáramlást. A nyári bőr cipők pedig többnyire a borjúbőrtől is lágyabb velúrt preferálják, és béleletlen verzióban készülnek a nagyobb komfort reményében. Azt nem árt tudni, hogy ez által kevésbé tartósak, így jó szokás a nyári bőr cipőket csupán alkalmi jelleggel, váltva használni, illetve cipőfákkal tárolni, hogy megőrizzék formájukat.

Mik a legjobb színalternatívák a férfi nyári lépők esetében?

A fehér kiváló alkalmi cipőkhöz, mivel a világos színek hatékonyan visszatükrözik a meleget. A világosabb barnák palettája jó lehetőség lehet a könnyedebb anyagú cipők számára, de a szürke, kék és olíva árnyalatok is tökéletesen feldobhatják a nyári megjelenést.

Espadrilles vagy bőrszandál?

Oké, kicsit csalunk, hogy ezt a két típust ötvözzük, de van rá magyarázatunk. Köztudott, hogy az erősebb nem számos képviselője irtózik a szandál viselésétől gondolati szinten is. Ami valahol érthető, a legtöbb férfi láb nem feltétlenül szalonképes. Ha ön is a szandálellenes csoportba tartozik, hadd mutassunk be egy ideális szandál alternatívát: az espadrillest, a klasszikus spanyol papucsot, amely vászonból készül, megerősített kötéltalppal. Picasso kedvence volt, simán lehet, hogy ön is szeretni fogja! De amúgy megemlítenénk két fontos kulcsot a megfelelő férfi nyári szandál kiválasztásához is: vastag hevederek és bőr. Szuper ízléses tud lenni egy keresztpántos bőr szandál gumitalppal. Sokkal szofisztikáltabb dizájnt kölcsönöz, mint egy habosított flip-flop, és ne menjünk el amellett sem, hogy a tartás szempontjából is egészségesebb!

Kötött cipők

A szőtt vagy kötött, könnyített kelmehasználat hihetetlenül légies és fesztelen hatást kelt, így ideális választási lehetőség a forró nyári napokra.

Döntsön is bárhogy kedvenc nyári lábbelije kapcsán, egy biztos: a CCC a férfi cipő terén sokoldalú kínálattal és óriási kedvezményekkel várja önt is. Lehetősége van az üzletekben személyesen vásárolni, vagy akár online webáruházas shoppingra is, így biztosak vagyunk benne, hogy itt megtalálja álmai surranóját a forró, nyári kalandokhoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat cipő szandál
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek