Starity

Courtney Stodden szerint Chrissy Teigen még mindig nem kért bocsánatot tőle

2021. július 22. 18:06   |   Szerző: Four

A híresség szerint Chrissy nem kereste fel sem őt, sem a menedzsmentjét a botrány óta.

hirdetés

Hiába a többszöri nyilvános vallomás Chrissy Teigentől, Courtney Stodden szerint a modell még mindig nem kereste fel azzal, hogy bocsánatot kérjen tőle.

Stoddent a PETA eseményén kérdezték arról, hogy a botrány óta milyen a viszonya Chrissyvel, a híresség pedig így válaszolt:

Nem kaptam tőle semmit. Nem tudom, miről beszél. Sosem kereste fel a csapatomat, semmilyen emailt vagy üzenetet nem kaptam.

Courtney ennek ellenére üzent Teigennek, méghozzá elmondta, szerinte hogy kellene új életet kezdenie a modellnek:

Van egy üzenetem számára, szerintem nem kell folyamtosan panaszkodni a 'cancel clubról' bármi is legyen az. Lépj elő, vedd ki a részed belőle, tegyél mondjuk valami jótékonyat. Lépj előre, csinálj valami bullying-elleneset, ha komolyan gondolod, amit mondasz. És az tényleg segít az ember hangulatán.

- jelentette ki Stodden. 

A híresség körül nemrég robbant botrány, amikor Courtney Stodden elárulta, Chrissy olyanokat írt neki privát üzenetben, hogy "aludjon el örökké". Stodden után több más híresség is hasonlóan bántó üzenetekre hivatkozott, amelyeket Chrissy írt nekik - a botrány pedig akkorára dagadt, hogy Teigen több üzleti kapcsolatát is elvesztette.

A modell ezek után nyílt levélben kért elnézést azoktól, akiket bántott, és hozzátette, privát módon is szeretné kifejezni sajnálatát (elmondása szerint Courtney-t is próbálta felkeresni.). 

Stodden már korábban is azt állította, nem érkezett semmilyen megkeresés Teigentől, sőt, a modell letiltotta őt Twitteren.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek