Starity

Miley Cyrus: "A küldetésemnek tartottam, hogy önmagam legyek és úgy éreztem, csaló vagyok"

2021. július 28. 17:05   |   Szerző: Four

Az énekesnő interjúban beszélt egyik nehéz időszakáról, amikor nem volt önmaga.

hirdetés

Miley Cyrus a Gucci "Flora Gorgeous Gardenia" parfűmjének arcaként adott interjút a People magazinnak. Az énekesnő ugyan ma már mindenek elé helyezi, hogy autentikus és önmagához hű maradjon - de elmondása szerint volt egy időszaka, amikor ez még nem volt így:

Annyira önbizalomhiányos voltam, hogy egy olyan képet mutattam, ami sokak szerint egy magabiztos emberé volt. A küldetésemnek tartottam, hogy mindig is önmagam legyek, és a végén úgy éreztem, csaló vagyok.

Cyrus hozzátette, az "énidő" számára nagyon fontos, mert így őrzi meg mentális egészségét:

A szépségápolás terén a bőrápolás nekem sokat számít. Sosem alszom el úgy, hogy smink van rajtam, mindegy, milyen fáradt vagyok vagy milyen kemény napom volt. A smink mindig lekerül alvás előtt. Emellett nagyon szeretek kirándulni és amennyire gyakran csak lehet, a természetben lenni. Számomra döntő szerepe van annak, hogy elkerüljek L. A. őrületéből. 

- mondta Miley, aki arról is mesélt, nagyon örül annak, hogy nemrég nagynéni lett:

Nemrég első alkalommal lettem nagynéni: a csodaszép unokaöcsémnek, akit Bearnek hívnak. Sok időt töltök vele, nézem ahogy fejlődik, és otthon, Tennessee-ben veszem fel a következő albumomat.

- mesélte.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek