Starity

András herceg exe szívesen lett volna A korona tanácsadója - nem jött össze neki

2021. július 28. 18:06   |   Szerző: Four

A brit királyi család életéről szóló sorozatban Sarah Ferguson tanácsadói szerepet akart.

hirdetés

A brit királyi család ugyan elég szűkszavúan nyilatkozott eddig a The Crown vagyis A korona című sorozatról, amely az életüket dolgozza fel. András herceg exe, Sarah Ferguson azonban a Town&Country magazinban kijelentette, szerinte "gyönyörűen volt ábrázolva" az esküvőjük András herceggel, de nehezményezte, hogy nem szerepelt eleget a sorozatban az őt ábrázoló karakter.

Helló? Hol van Fergie?

- kérdezte Sarah a magazinban.

Ferguson elmondása szerint szeretett volna tevékenyen részt venni a sorozat megalkotásában: levelet írt a The Crown producerének, Andy Harriesnek, hogy szívesen mondana részleteket a karakterével kapcsolatban és akár a királyi tanácsadója is lehetne a produkciónak - ám kérését elutasították.

Azt mondtam: Miért nem segíthetek a karakteremnek?

- nyilatkozta. 

Ferguson 1996-ban vált el András hercegtől: már évek óta elhidegültek egymástól, ám az asszony egy szexbotrány miatt nagy hírverést keltett a brit lapoknál, és a házasság rövidesen véget ért. Ironikus módon András herceg szintén szexbotrányba keveredett később, ám sokkal komolyabba: Jeffrey Epstein üzletember botránya során kiderült róla, hogy kiskorúakkal létesített szexuális kapcsolatot. (András herceg eddig nem ismerte el az ellene szóló vádakat.)

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek