Starity

Scott Disick felbosszantott egy éttermet: magángép nélkül nem volt hajlandó megjelenni

2021. július 29. 12:12   |   Szerző: Four

A reality-sztár egy étteremben lett volna sztárvendég, de magángép hiányában nem vállalta.

hirdetés

Scott Disick nem aprózza el, ha a saját utazásairól van szó: a reality-sztárra igencsak megorrolt egy étterem, mert Disick nem volt hajlandó eleget tenni megjelenésének magánrepülő hiányában.

A férfi egy kisvárosba, Saratoga Springsbe látogatott volna a Gaffney's nevű étterem és bár sztárvendégeként, ám az esemény végül meghiúsult, több szervezési baki miatt. 

Disick és csapata először megkérdezték, hogy az étterem tud-e szolgáltatni nekik "egy fölös magángépet", amellyel Hamptonsból elutazhatnak hozzájuk. A Gaffney's ugyan nem rendelkezett azzal a háttérrel, hogy saját magánrepülője legyen, de valahogy elintézték egy légitársaságnál, hogy Disick kívánsága teljesüljön. Ám a híresség ekkor közölte velük, hogy már szerzett magának repülőt.

A bonyodalmak azonban itt nem értek véget: az esemény napján Disick felhívta az éttermet, hogy tudnak-e szerezni neki egy helikoptert - a férfi ugyanis kb 250 kilométerre volt a helytől, a távot pedig nem akarta autóval megtenni. 

A dolog vége ugyanaz lett, mint a repülő esetében: a Gaffney's megszerezte a járművet, Disick pedig kisvártatva felhívta őket, hogy már maga is intézkedett.

A nagy találkozás azonban a sok szervezkedés ellenére sem jött létre: Scott végül közölte az étteremmel, hogy kudarcaba fulladt a helikopter, és mégsem tud jönni.

A Gaffney's a kellemetlen élmény hatására úgy döntött, jogi lépéseket tesz a férfi ellen, nem beszélve arról, hogy a fent említett találkozás egy előzőleg megbeszélt, majd lemondott időpont pótlása lett volna.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek