Starity

Részt vesz vajon Dan Bilzerian a WSOP 2021versenyen?

2021. augusztus 04. 16:04   |   

Miután bejelentették, hogy a WSOP 2021-et idén a las vegas-i Rio All-Suite Hotel kaszinóban rendezik, mindenki a profi játékosokról kezdett spekulálni. A kérdés, melyre minden póker rajongó epekedve várja a választ, az az, hogy vajon ki vesz majd részt a versenyen. Végül is ez az év legnagyobb versenye, hatalmas tétekkel. Ebben a cikkben, az egyik ilyen ikonikus profi játékossal, Dan Bilzeriannal foglalkozunk. Vajon egy olyan, a pókerszámláján levő hatalmas pénzmennyiségéről (bankroll) ismert játékos, mint Dan feladja a lehetőséget, hogy a 10,000 dolláros buy-in No-Limit Hold'em világbajnokságon játsszon?

hirdetés
Részt vesz vajon Dan Bilzerian a WSOP 2021versenyen?

A GGPoker márka nagykövete

2020 végén a GGPoker bejelentette, hogy Dan Bilzerian márka nagykövetként csatlakozott soraikhoz. Dan hatalmas közösségi média jelenlétéről ismert: 32 millió követővel az Instagramon, bátran kijelenthetjük, hogy ő egy igazi influenszer.

A GGPoker nem csak a póker világában gyakorolt befolyása, hanem a játék iránti nyilvánvaló szeretete miatt is vette fel Dant. Dan, vagy a pókerközösségben ismert nevén Blitz, nem idegen a nagy tétben játszott játékok terén. Hétköznapinak számító bravúr a részéről, hogy felugorjon magángépére, és elruccanjon Las Vegas-ba egy gyors pókerre.

A többi, normál halandó szerencséjére, a póker világa változáson megy keresztül. Nem kell Las Vegas-ba repülnünk ahhoz, hogy magas tétű videójátékokat játsszunk; az online platformok előnyeit kihasználva, már kényelmes otthonunkból is játszhatunk olyan profi játékosokkal, mint Dan.

Az egyik ilyen platform a GGPoker amely egy úgynevezett Dan Bilzerian’s Battle Royal új pókerverseny formátumot indított. A GGPoker és Dan eléggé elfoglaltnak tűntek Dan márka nagyköveti szerepe alatt, mi pedig izgatottan várjuk, hogy mit hoz ez a kapcsolat.

A GGPoker bemutatja a WSOP Online International Series nemzetközi versenysorozatot

2020-ban a WSOP-t törölték, majd később a GGPoker segítségével online formátumba költöztették át. Idén a GGPoker már különféle online versenyeket rendezett, a soron következő pedig a WSOP Online International Series nemzetközi versenysorozat lesz.

A WSOP.com lesz az amerikai WSOP Online verseny házigazdája, mert a két sorozatot az amerikai online póker törvények miatt fel kellett osztani. A WSOP és a GGPoker közötti partnerség virágzik, és mindkét cég a világrekordok megdöntésére koncentrál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

sport poker wsop
hirdetés

Ajánlott cikkek