Starity

Pandora gyöngyök az egyediség szépségért

2021. augusztus 04. 16:04   |   

Nincs olyan nő, aki ne szeretné a szépet, tekintetüket vonzzák a ragyogó, csillogó tárgyak, így nem meglepő az ékszereket nagy rajongás övezi. Maga az ékszer szó az apró, rendszerint nemes vagy valamilyen különleges anyagból készült kiegészítőket foglalja magában, amelyek fő célja az ékesítés. Az ékszerek divatja évről-évre változó tendenciát mutat, bizony vannak itt is örök darabok. Ilyenek például a megunhatatlan Pandora gyöngyök is.

hirdetés
Pandora gyöngyök az egyediség szépségért

Miért nagy kedvencek a Pandora gyöngyök?

Az egyediség, az önkifejezés a kulcsa mindennek. Bizonyára egy-egy kellemes emlék időről-időre melegséggel tölti el szívünket. És milyen szuper érzés az, mikor kedvenc karkötőnk gyönyörű csillogó gyöngyeire pillantva előbújik az a régi emlék, amikor egy eseményen szívünk választottja megdicsérte ékszerünket, vagy mikor drága barátnőnknek egy egyedi gyöngyről eszébe jutottunk és ezért meglepett bennünket. Minden gyöngy egy-egy történet, melyről viselője biztosan hosszasan tudna mesélni. Így bátran kijelenthetjük, hogy mindenki könnyűszerrel megtalálhatja azokat a darabokat melyekről, ha rájuk néz eszébe jutnak a számára kedves emlékek, történetek vagy akár élete nagy pillanatai. A Pandora gyöngyök segítenek abban, hogy az alkalomhoz illően még különlegesebbé tehessük viseletünket és egy apró gyöngyben kifejezhető az egyéniségünk is.

Hogyan választunk a Pandora gyöngyök között?

Szinte végtelen lehetőséget kínálnak ezek a gyönyörűségek, így teljesen szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, akár hangulatunk, akár az öltözékünk, az esemény, melyen viselni szeretnénk, ezek mind-mind meghatározóak lehetnek abban, hogyan ékesítjük magukat vele. A Pandora gyöngyök között több típus közül válogathatunk.

Strasszos gyöngyök: Ha egy csillogó, feltűnőbb öltözetet tennél még inkább extravagánssá, akkor a strasszos gyöngyök tovább fokozzák ragyogásod. Ám ezek a gyöngyök akkor is remek társaid lesznek, ha az egyszerű kis fekete ruhád mellé keresel valami olyan ékszert, amire mindenki felfigyel. Tehát legyen csillogóbb vagy visszafogottabb a szetted, a strasszos gyöngyökkel biztosan nem nyúlsz mellé.

Shamballa gyöngyök

A shamballa eredete nagy múltra tekint vissza. A buddhisták hite szerint létezett egy hely, ahol az ég és a föld találkozott, mely a földi paradicsom volt, maga a tökéletesség, a béke, a szeretet, a gyógyulás és a nyugalom helye, a neve Shamballa volt. A Shamballa ékszerek ezt a spirituális üzenetet hordozzák magukban, de stílusos és csodálatosan szép ajándék is lehet egyben bárki számára. Izgalmas információ a shamballa kapcsán, hogy minden színnek spirituális jelentése van.

Sötét borostyán strasszos Pandora gyöngy

Nézzük, milyen jelentéssel bírnak a színek

Piros szín: A vér, ezáltal az élet szimbóluma. Érzelmi asszociációk: energia, szenvedély, dinamika, intenzitás és vitalitás, de egyben fenyegető színnek is titulálják. A piros szín energiát kölcsönöz viselőjének és könnyen magára vonzza a figyelmet is. Fehérrel kombinálva az öröm színe.

Kék szín: A gyógyulás, az igazság, a stabilitás, békesség, bizalom, biztonság színe. A kék szín viselete tekintélyt ébreszt és bizalmat sugároz, így tökéletes viselet első bemutatkozás alkalmával is.

Halvány rózsaszín: Szerelem, romantika, gyengédség, kedvesség, barátság és hűség színeként ismert. Viselőjének segíthet lelki harmóniájának kialakításában.

Fehér szín: Az ártatlanságot, frissességet és tisztaságot szimbolizáló szín. A fehér szín vonzza a megbízható embereket, akik szeretik a szabadságot és optimistán élik az életüket.

Csiszolt üveggyöngyök

Ezek a fantasztikus alapdarabok a visszafogottabb és letisztult ékszerek kedvelőinek nagy kedvence. A mesés üveggyöngy megjelenése minőségi csiszolásának köszönhetően csak úgy vonzza a tekinteteket. Rengeteg színközül választva biztosan megtaláljuk azt ami ruházatunkat feldobhatja és jól illeszkedik stílusunkhoz.

Piros Pandora lámpagyöngy

Lámpagyöngyök

A lámpagyöngy különleges mintáját az üveg megolvasztásával érik el. Lámpagyöngyöt a maihoz hasonló formában velencei üvegművesek készítettek először, bár akkoriban még olajlámpást használtak az olvasztáshoz, amelynek lángjába egy csövön át saját tüdejükkel fújták a hőmérséklet emeléséhez szükséges oxigént. Manapság ezt kétgázos rendszerben oldják meg, amelyet az olvasztáshoz használt gázégő, a lámpa kever össze. Innen ered a lámpagyöngy megnevezés. E technika segítségével számos gyönyörű, egyedi gyöngyszem készül. A speciális kézi festésnek köszönhetően pedig nincs két egyforma minta.

Vagyis a Pandora gyöngyök világa elképesztően színes és sokféle, éppen ezért érdemes időt szánni rá és alaposan elveszni a kínálatban akár a Gyöngyékszerbolt webáruházban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat ékszer Gyöngy
hirdetés

Ajánlott cikkek