Starity

Ezúttal a The Good Fight utalt Selena Gomez veseműtétjére, az énekesnő nagyon nem örült

2021. augusztus 04. 16:04   |   Szerző: Four

Az énekesnő és a rajongói is kikérték maguknak azt, ahogy a műsor megemlítette a veseműtétet.

hirdetés

Habár már egyszer volt botrány abból, hogy egy sorozat Selena Gomez veseműtétjén poénkodott, úgy tűnik, a hollywoodi írók nem tanultak az esetből, mert most ismét hasonló eset történt.

Ezúttal a The Good Fight című sorozatban beszélgetett három szereplő arról, hogy manapság a "cancel-culture" miatt már engedély kellene ahhoz, hogy bizonyos dolgokon viccelődni lehessen. 

A szereplők ezután olyan témákat mondtak, amelyek szerintük tabunak számítanak, mint például a "nekrofília", "autizmus" vagy "Selena Gomez veseműtétje". 

Habár a sorozat egyik forrása szerint pont ezek azok a dolgok, amelyekre a műsor is felhívta a figyelmet, hogy nem szabad velük viccelődni - az énekesnő illetve a rajongói nagyon nem örültek annak, ahogy a transzplantációról szó esett:

Nem értem, hogyan lett divat abból, hogy szervátültetésről írnak vicceket a sorozatokban, de szomorúan látom, hogy ez a helyzet. Remélem a következő alkalommal, amikor egy írói szobában előkerülnek ezek az ízléstelen viccek, akkor valaki azonnal szólni fog és nem kerülnek adásba.

- írta Selena. 

 

 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek