Starity

Csaknem 2 millió dollárra perelik Kendall Jennert szerződésszegés miatt

2021. augusztus 06. 15:03   |   Szerző: Four

A modellt egy olasz divatmárka pereli, amiért Jenner nem jelent meg egy fotózáson.

hirdetés

Kendall Jenner milliókat veszíthet: a modellt az olasz Liu Jo divatmárka pereli, szerződésszegés miatt. 

A Liu Jo 1,8 millió dollárra pereli Jennert, aki elmondásuk szerint a két megbeszélt fotózás helyett csak az egyiken jelent meg. 

A hivatalos dokumentumok szerint az első alkalom 2019 júliusában volt, ezt Kendall teljesítette is - ám a következő, 2020 márciusára tett fotózáson a koronavírus miatt érthető okokból nem tudott megjelenni.

Jenner és a márka akkor megegyeztek, hogy egy későbbi időpontra teszik a második fotózást, de a Liu Jo szerint hiába próbáltak több lehetőséget is nyújtani Kendallnak, a modell egyik időpontot sem fogadta el - dacára annak, hogy 1,35 millió dollárt akkor már kifizettek neki.

[Kendall Jenner] több alkalommal sem adott egyértelmű választ a Liu Jo ajánlataira, nem mutatott fel észszerű alternatívákat, és végül lemondta a Liu Jo összes jóhiszemű ajánlatát a kompromisszumra.

- állt a hivatalos dokumentumokban.

A modell menedzsmentje, a The Society Management azonban mást állít nyilatkozatában:

Érdemtelen a per. A The Society Management Kendall Jenner nevében többször is ajánlott alternatív időpontokat és helyszíneket a Liu Jónak, hogy teljesítse a megállapodást, amelyet a koronavírus járvány miatt halasztani kellett. Jenner önszántából felajánlotta, hogy teljesíti a kötelezettségeit.

A Liu Jo a fenti vádak mellett kijelentette, hogy bár Jenner a tavaly őszre halasztott olaszországi fotózásra azt mondta, nem tud kiutazni a járvány miatt - később egy másik brandnek azonban ezt mégis megtette. Emellett novemberben tartott egy nagy születésnapi partit is.

A márka továbbá elárulta, hogy Jenner egy idő után megszűnt válaszolni nekik, és csak akkor kereste őket, amikor a Liu Jo tájékoztatta őt, hogy szerződésszegés miatt felbontották vele a megállapodást. Visszatérítést nem kaptak, pedig egy helyett két fotózásért fizettek a modellnek.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek