Starity

Ryan Reynolds elárulta, miért imádja, hogy Blake Lively a felesége

2021. augusztus 06. 15:03   |   Szerző: Four

A színész szokatlanul komolyan nyilatkozott arról, mit szeret legjobban feleségében.

hirdetés

Ritka az, amikor Ryan Reynolds komolyan beszél feleségéről, hiszen a házaspárra leginkább az egymást trollkodó, szarkasztikus poénok jellemzőek. 

Ennek ellenére most a Town Hall With Jess Cagle podcastben Ryan őszintén vallott arról, mit imád abban, hogy Blake a felesége. A színész szerint az a legjobb, hogy sokszor közösen dolgoznak egy forgatókönyvön:

Sok filmem forgatókönyvét írom, ez egy túlélőstratégia számomra már hosszú ideje. Van, hogy feltüntetnek íróként, van, hogy nem. Rengeteg csillagos ötös írás van, amit valójában Blake csinált. Néha beugrik hozzám, magához ragadja a billentyűzetet, és azt mondja: "mit szólnál ehhez?" Én meg, hogy "ez fantasztikus". (...) Talán a szakmában lévő eredendő szexizmus miatt van, de sokszor, amikor elmondom, hogy ezt ő írta, úgy beszélnek róla, mintha én csináltam volna. 

Majd így folytatta: 

Szóval ő egy elképesztően sokoldalú, tehetséges ember ebben a fura szórakoztatóiparban, amiben dolgozunk. Rengeteget segített nekem a Deadpoolban, és sok más filmben is, amelyek nagyon sikeresek lettek. (...)

- áradozott Ryan. 

A beszélgetőtársa, Jess Cagle ekkor azzal viccelt, az abszolút előnye a házasságnak a sütemények, mire azért Reynolds szarkasztikus énje is előjött:

Hát igen, az is egy nyilvánvaló előny, amire nem panaszkodhatom, illetve a szexre sem.

- viccelődött.

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek