Starity

Készen állnak a férfiak egy valódi párkapcsolatra, egy felnőttiparban dolgozó lánnyal?

2021. augusztus 09. 17:05   |   

A különféle erotikus szolgáltatások nagy népszerűséget élveznek világszerte: sztriptíz, intim fényképek eladása, virtuális kommunikáció online chateken, webkamerás közvetítések és még sok más.

hirdetés
Készen állnak a férfiak egy valódi párkapcsolatra, egy felnőttiparban dolgozó lánnyal?

Elgondolkodtunk rajta, hogy a modern férfiak hogyan éreznek a felnőttiparban dolgozó lányok iránt. Vajon kommunikálnának egy lánnyal a való életben, ha megtudnák, hogy felnőttipari tapasztalatai vannak? 

Amint a kérdés felmerült, úgy döntöttünk, hogy csinálunk egy felmérést a férfiak között, és érdekes történetekről hallottunk a srácok reakcióiról az ilyen helyzetekben, és arról, hogy miként folytatódott tovább a kapcsolatuk a lánnyal. Most közzétesszük itt a legérdekesebb válaszokat, fenntartva a résztvevők névtelenségét.

LÁSZLÓ, 34 éves: egy korábbi webkamera modell férje

Azok számára, akik nem tudnák, tisztázzuk, hogy a webkamera modellek olyan lányok, akik webkamerán keresztül közvetítenek és kommunikálnak a különböző országokból származó felhasználókkal online chatszobákban, jelentős pénzeket elérve. Ezek speciális weboldalak közvetítésekre, és az egyik fiatal férfi felesége egy ilyennek dolgozott. Ezt mondta róla:

„Akkor már jó ideje randiztunk, és az összeköltözést tervezgettük. Kezdtek a dolgok komolyra fordulni, és a különféle lehetőségeinket latolgattuk. És egy nap megemlítette, hogy ő modellként dolgozik a BongaCams-on. Nos... természetesen nem mondhatnám, hogy fel voltam dobva tőle. Egy kicsit meg is rémültem tőle, de általánosságban semmilyen hatással nem volt a hozzáállásomra. Akkoriban nehéz időszakon ment keresztül, szüksége volt a pénzre, és a lehetőség adott volt. Elkezdett jó pénzt szerezni vele, sikerült fizetnie a második egyetemi diplomáját, vásárolt egy autót... Soha nem gondoltam, hogy lányok ennyi pénzt kereshetnek online! Most minden nagyszerű, és örülök, hogy együtt vagyunk.”

ISTVÁN, 28 éves: párkapcsolatban egy lánnyal, aki intim fényképeinek eladásával keres pénzt

Egy másik érdekes történetet mesélt el egy 28 éves srác. Azt mondta, hogy randizni kezdett egy lánnyal, és utána rájött, hogy a lány eladja az erotikus képeit az interneten.

„Azt tudtam, hogy szeret meztelen képeket csinálni... Ez olyan elfogadott dolog mostanában. De fogalmam se volt róla, hogy eladja ezeket a képeket valakiknek. Először stresszelt, hogy nem figyeltem fel rá, de aztán fokozatosan rájöttem, hogy ő élvezi, hogy szexinek érezheti magát és pénzt kereshet vele, és ez táplálta az önbizalmát is. Miután mindent átbeszéltünk, később közösen vettünk egy jó kamerát, így szuper képeket tudott készíteni. Mondhatjuk, hogy a párkapcsolatunk új szakaszába léptünk: nagyobb intimitás és kölcsönös megértés.”

JÁNOS, 29 éves: nem bánja, hogy felnőttiparban dolgozó lánnyal randizik

Azon is elkezdtünk gondolkodni, hogy mit gondolnak azok a srácok, akik még sosem kerültek ilyen helyzetbe. Hogyan reagálnak, ha rájönnek, hogy a lány, aki tetszik nekik, dolgozott már a felnőttiparban? A legtöbb fiatal férfi azt mondja, semmi rosszat nem lát benne. Iván például felvetette, hogy valószínűleg nem bánná:

„Úgy gondolom, hogy ha tényleg kedvelsz egy lányt, szinte minden helyzetben tudsz találni kompromisszumot – csak akarnod kell! Valószínűleg először is kideríteném, hogy mi a munka, és miért ezt választotta a lány. Ha például tetszik neki a figyelem, amit kap, az érthető. Sok lány szereti magát vonzónak érezni – ugyanezen okból kifolyólag rengeteg szelfit készítenek, és folyamatosan posztolnak történeteket, sok lájkot kapva. Miért ne kereshetne rajta pénzt is? :) Emlékszem, hogy egyszer beszélgetésbe elegyedtem egy modellel a BongaCams-en. Elmondta, hogy a barátja tudott a webkamerás oldalon végzett munkájáról, és már régóta randiztak. Úgy gondolom, ha nincs veszélyben a kapcsolat, és teljes a bizalom a pár tagjai között, akkor lehetséges olyan megoldást találni, amely mindkettőjüket boldoggá teszi. A legfontosabb, hogy ne legyenek félreértések vagy kétségek. Röviden, valószínűleg nem bánnám.

Ezekből és sok más történetből ítélve elmondhatjuk, hogy a modern férfiak nem zárják ki annak lehetőségét, hogy olyan lánnyal randizzanak, aki a felnőtt szférában dolgozik vagy tapasztalattal rendelkezik. Sőt, sokan látják benne a pozitívumokat, és nyíltan beszélnek a nézeteikről. A legtöbb srácnak tetszik, hogy a csajuk elég gyönyörű és csábító ahhoz, hogy élénk benyomást keltsen, és sok férfi figyelmét felkeltse. Ezen túlmenően, az előnyök között sokan megjegyzik, hogy a lányok jó pénzt keresnek a felnőttiparban, ami segít nekik abban, hogy anyagilag függetlenek legyenek a fiúktól. Nyilvánvaló, hogy egyre kevesebb az előítélet a társadalomban, és a felnőtt szórakoztatás iránti gyorsan növekvő kereslettel együtt az erotikus szolgáltatások köre is bővül. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek