Starity

Kitaszítva: klip készült a Toxikoma betétdalából

2021. augusztus 10. 16:04   |   Szerző: Glamster

Herendi Gábor szeptember 2-án mozikba érkező filmjének, a Toxikomának betétdala éledt újjá, egy most napvilágot látott klipben.

hirdetés

Hrutka Róbert szerzeményét egy fiatal tehetség, Nagy Bettina adja elő, a rendező munkatársai ezúttal is, mint a filmben, Szatmári Péter (operatőr) és Király István (vágó) voltak. A dalfilm itt látható:

A dal először angol nyelven született

– meséli Herendi Gábor.

Hrutka Robi szerzeménye pont illett a film egyik jelenetéhez, ahol a főhős, vagyis Győző elgondolkozik a hogyan továbbról.

Hrutka szerzeménye egy elgondolkodtató, megborzongató, mélyen érzelmes dal, ami jól illeszkedik a film dramaturgiájába. Később az alkotók annyira megszerették, hogy Illés Gabriella producer javaslatával egyetértve, született egy magyar változat is, melyből most a dalfilm készült.

A klipről Herendi így beszél:

Ez egy segélykiáltás. Valaki, aki kitaszítva, magányosnak érzi magát, egy segítő kézért esedezik, vágyik valakire, aki újra társa tud lenni a nehéz úton. Ez teljesen összecseng a film mondanivalójával.

Az előadóról Herendi Gábor elmondta, hogy egy fiatal nem igazán ismert előadót kerestek a dalhoz.

Nagy Bettinára Robi hívta fel a figyelmemet, és azonnal rábólintottam. A kora ellenére nagyon mély érzelmeket fejez ki a hangjával, stílusával. Nagy jövőt jósolok neki

– teszi hozzá a rendező.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek