Starity

Kim Kardashian szerint Kanye West hozott ki belőle egy jó tulajdonságot

2021. augusztus 12. 18:06   |   Szerző: Four

A reality-sztár ismét szóba hozta exférjét, akivel továbbra is jóban maradtak.

hirdetés

Kim Kardashianról már többször is írtuk, hogy válása ellenére mindig szeretettel nyilatkozik Kanye Westről - és így volt ez most is, a We Are Supported By... podcastben, ahol Kim arról beszélt, Kanye mennyit segített neki abban, hogy magabiztosabb legyen.

Eljutottam egy olyan pontra - és talán azért is, mert egy évtizedig Kanye-val éltem, akit abszolút nem érdekelt soha, hogy mennyire kedvelik, vagy hogy mit gondolnak róla, amíg hű marad önmagához - hogy nagyon sokat tanultam arról, hogyan legyek önmagam és hogyan éljem meg a pillanatot.

- mondta, és hozzátette, régen mindenkivel kapcsolatban megfelelési kényszere volt, de most már megtanulta a fontosságát annak, hogy "egyszerűen önmaga legyen" - függetlenül attól, mit gondolnak róla az emberek.

Nem kell mindenkinek megfelelned. Amíg önmagamat adom és úgy csinálom, ahogy én akarom... egy életed van. Ez arra tanított, hogy legyek magabiztosabb, és kevésbé érdekeljen, hogy mások mit gondolnak.

- mondta.

Kim 2014 májusában ment feleségül a rapperhez, négy gyerekük van: a 8 éves North, az 5 éves Saint, a 3 éves Chicago és a 2 éves Psalm.

Kardashian idén februárban adta be a válókeresetet, de Kanye is nehezen viseli a szakítást: legutóbb például arról rappelt, hogy Kim még mindig szereti őt.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek