Starity

4 kütyü, ami egyetlen tech-rajongó gyűjteményéből sem hiányozhat!

2021. augusztus 13. 17:05   |   

Valljuk be, a többség imádja az olyan hasznos kütyüket, amelyek megkönnyítik a mindennapokat, vagy épp megoldást nyújtanak egy eddig komolynak tűnő problémára. Az igazi rajongók pedig lelkesen gyűjtik őket, úgyhogy ha te is élvezettel hódolsz a modern technika előnyeinek, akkor a következőket mindenképp szerezd be:

hirdetés

Biciklis telefontartó

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a kerékpáros közlekedés, ami nem csak környezetbarát, de a zsúfolt nagyvárosokban praktikus is, hiszen így nem kell a dugóban araszolgatnod. 

Az viszont könnyen megeshet, hogy tekerés közben is szükséged lenne a mobilodra, mert épp használnád a navigációt, vagy tudni szeretnéd a pontos időt. Kézben tartott mobillal biciklizni azonban roppant balesetveszélyes, így a saját és a többi közlekedő biztonsága érdekében szerelj fel járművedre egy kerékpáros telefontartót! 

Az eszközzel stabilan rögzítheted a telefonodat a kormányra, így menet közben a telefonodat is biztos helyen tudhatod, és mindkét kezed szabad marad. Ha neked is jól jönne egy praktikus biciklis mobiltartó, keresd fel a Tok-Shop.hu-t!

Autós töltő

Ha a kettő helyett inkább a négy kereket preferálod, viszont a hosszú utakon a mobilod akkuja gyakran felmondja a szolgálatot, akkor jó, ha mindig lapul a kesztyűtartóban egy autós töltő, amit bármikor használatra foghatsz, ha szükség van rá!

Ezt a hasznos kis eszközt csak be kell dugni az autó szivargyújtójába, majd egy adatkábellel összekötni a telefonoddal, ami máris új életre kel. Így már nem kell tartanod attól, hogy a navigációs alkalmazás gyorsan lemeríti, és még a végén a papír autóstérképre kell hagyatkoznod. Hiszen ő mégis hogyan figyelmeztetne, hogy rossz kijáraton hajtottál ki a körforgalomból?

Adat- és töltőkábel

A kábelt ugyan már az előbb is említettük, de érdemes egy kicsit többet beszélni róla, hiszen ez az egyik olyan tartozék, amiből valahogy sosincs elegendő, és hiába van otthon fél tucat, pont akkor nem lelsz meg egyet sem, amikor sürgősen használnod kellene. 

No persze erre nem az a megoldás, hogy minden alkalommal újat veszel, hanem hogy a meglévő pár darabnak lesz egy-egy állandó helye. Legyen egy, amit csak otthon használsz, és sosem viszed ki a házból, legyen egy az autóban, egy a munkahelyen, egy, amit az utazásokra magaddal viszel, és egy “aranytartalék”, amit csak akkor veszel elő, ha egy másik végleg elveszett vagy tönkrement. 

Bluetooth hangszóró

A baráti társaság körében tartott bulik szervezése során a helyszínválasztás mindig nagy dilemma, hiszen a hangtechnikának áramforrásra lesz szüksége, így a pincék, erdei kulcsosházak kapásból kiesnek a lehetséges variációk közül.

Ha viszont a csapatból valaki rendelkezik egy nagyobb teljesítményű Bluetooth hangszóróval, akkor a probléma már is meg van oldva! Ezek a készülékek hosszú órákig is képesek akkumulátorról üzemelni, aki pedig rácsatlakozik a mobiljával, az lesz az aktuális DJ! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek