Starity

Ian Somerhalder környezettudatosságra int

2010. november 20. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ian Somerhalder ismét fel szeretné hívni minden ember figyelmét arra, hogy próbálják meg óvni az anyatermészetet.

hirdetés
Ian Somerhalder környezettudatosságra int

A Vámpírnaplók sztárja szinte minden interjújában megemlíti a környezetvédelem fontosságát. Ez például abban is megnyilvánult, hogy a Mexikói-öbölben lévő olajszennyezés idején Ian segített eltakarítani a tengerbe ömlött olaj által okozott károkat is. 

Ian Somerhalder nemrégiben így nyilatkozott:

– Vidéken nőttem fel, és soha nem volt kérdés számomra, hogy külön szemetesbe tegyem-e a papírt és a műanyagot. A szüleim mindig arra neveltek, hogy a természet egy csoda, amire legalább annyira vigyázni kell, mint saját magunkra. Éppen ezért szoktam azt mondani, hogy a Facebook és a Twitter világában már minden lehetséges, elég egy gondolatot megosztani, és rengeteg emberi támogatást kapsz, mozgalmak indulhatnak, és programokat szerveznek, amihez még többen csatlakoznak. Manapság arra lettem figyelmes, hogy sok iskolában szabadidős tevékenység is lett a környezettudatosságra való nevelés. Ezt imádom a mai kölykökben, hogy nem kell hozzá anyuci vagy apuci, hogy valami értelmeset is csináljanak, feltalálják magukat.

Mint tudjuk, a színész imádja az állatokat is, szerinte az állatok igazán csodálatos lények.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek