Starity

Johnny Depp szerint Hollywood bojkottálja őt a pereskedései miatt

2021. augusztus 17. 15:03   |   Szerző: Four

A színész szerint azóta nem tud érvényesülni, hogy Amber Hearddel pereskedni kezdett.

hirdetés

Johnny Depp szerint nem tud labdába rúgni a szakmájában, amióta zajlanak Amber Hearddel kapcsolatos bírósági ügyei. 

A színész véleménye szerint "Minamata" című filmje azért nem jutott még az amerikai mozikba, mert "feketelistára került Hollywoodban". 

A produkció eredetileg február 5-én jelent volna meg, ám az MGM szóvivőjének nyilatkozata alapján a koronavírus miatt csúsztatni kellett a filmet, és új dátumot még nem tűztek ki a premierre.

A Minamata egy haditudósító, Eugene Smith (őt alakítja Depp) élményeit követi, aki dokumentálja a higanymérgezés hatásait Minamata lakosain.

Vannak filmek, amelyek megérintenek embereket. És ez hatással van azokra, akik Minamatában élnek, illetve azokra, akik szintén átéltek ilyesmit. És Hollywood bojkottálja őket öö... miattam? Egy ember, egy színész kellemetlen és zűrzavaros helyzete miatt, ami az utóbbi pár évben tart?

- mondta Depp a The Timesnak. 

Depp állítását Andrew Levitas, a Minamata rendezője is igazolta: a Times szerint a férfi már levelet is írt az MGM-nek, amelyben kijelenti, a stúdó attól tart, hogy "egy színész személyes problémái negatív fényben tüntethetik fel őket."

Levitas emellett azt is leírta a levélben, hogy az MGM nem tett eleget az erkölcsi kötelezettségeinek, és a stúdiónak meg kellene magyaráznia az áldozatoknak, hogy miért tartják fontosabbnak egy színész magánéletét halott gyerekeknél.

Depp 2015 és 2017 között volt Amber Heard férje, a válás a lehető legcsúnyább pereskedéssel zajlott, és azóta is folyamatos jogi csaták mennek a két híresség között.

Johnny a kellemetlen helyzet ellenére kijelentette, borzasztóan hálás a rajongóknak:

Ők a munkaadóink. Ők veszik a jegyeket, az ajándéktárgyakat. Ők tették gazdaggá a stúdiókat, ezt elfelejtették. Én azonban nem. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek