Starity

Ezért ennyire zűrös Kelly Clarkson válása

2021. augusztus 17. 18:06   |   Szerző: Glamster

Az énekesnő nagyon megsínyli a válást, pedig volt férje olyan dalokat inspirált egykoron, mint a Piece by Piece.

hirdetés

Senki nem számított arra, hogy Kelly Clarkson válni fog, főleg nem arra, hogy ennyire zűrös lesz a dolog. Brandon Blackstockot nevezte élete szerelmének, sőt, olyan csodálatos dalt is írt róla, mint a Piece by Piece. A volt pár 2013-ban házasodott össze, és két gyermekük született, River és Remington. A válókeresetet Clarkson adta be 2020-ban.

Mint kiderült, a férfi nem annyira jó, mint amennyire hitte, s most csillagászati összegeket fizethet neki, sőt, a gyermeknevelés sem könnyű mellette.  

Nem titok, hogy az életem elég rossz most

– magyarázta Willie Geist-nek 2020 szeptemberében.

Clarkson most havi 200 ezer dollár támogatást fizet Blackstocknak, aki még mindig nem elégedett az összeggel.

Nagyon sok oka volt a válásuknak. A karanténban eltöltött hónapok csak fokozták a köztük lévő ellentéteket. Ezért Kelly válni akart. Mindenki azt hitte, hogy Kelly és Brandon a tökéletes pár, de messze jártak az igazságtól. Brandon nyugodt természetű, míg Kelly elég temperamentumos. Kelly sok időt töltött Kaliforniában, és a dolgok egyszerűen megváltoztak közöttük

– mondta egy forrás az US Weeklynek.

Ha ez nem lenne elég, az egykori apósa is pénzt követel tőle. Narvel Blackstock-nak van egy cége, a Starstruck Management Group, és 2020 szeptemberében közel 1.5 millió dollárra perelte Clarkson-t, mert szerint ennyivel lóg vele. Kelly 2007 óta dolgozik a céggel. Novemberben az énekesnő is beperelte őket egy kaliforniai jogszabályra hivatkozva. A tárgyalások még folynak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek