Starity

Camila Cabello: "Azt fogok viselni, amit akarok és ha vannak körülöttem paparazzik, az szívás, de nem fogok emiatt változni"

2021. augusztus 18. 14:02   |   Szerző: Four

Az énekesnő elárulta, neki is voltak bizonytalanságai, de megtanulta elfogadni magát.

hirdetés

Camila Cabello nem csak Shawn Mendesszel való kiegyensúlyozott kapcsolatáról mesélt a Bustle magazinnak, hanem arról is, hogy a testképükkel kapcsolatos bizonytalansággaikkal is együtt küzdöttek meg. 

Camila elárulta, nagy megkönnyebbülés volt neki, hogy Shawn megosztotta vele a problémáit:

Szerintem az, hogy beszélt róla, nagyon nagy lépés volt annak érdekében, hogy megváltozzon a testével való kapcsolata. Én is gyakran kínzom magam ilyesmivel, hogy edzőterembe kell mennem, gyorsan le kell fogynom. Éreztem ilyesmit. Ez a társadalom hangja a fejedben. 

Cabello hozzátette, nagyon rosszul estek neki azok a kritikák, amelyeket a parton készült paparazziképek után kapott:

Nagyon rosszul esett. Egész nap bizonytalan voltam, éreztem, hogy megváltozik a hozzáállásom az ételekhez és az evéshez... és ez nagyon összezavart.

Azóta azonban már máshogy kezeli ezeket a kritikákat, és megtanulta, hogy úgy szeresse a testét, ahogy van:

Naponta órákon át edzhetsz és kihagyhatod teljesen a szénhidrátot, de ez nem egy kiegyensúlyozott élet. Nem az, amit én akarok... Nem tudok beleilleni ebbe a képbe. Azt fogok viselni, amit akarok, és ha vannak körülöttem paparazzók, akkor az szívás, de nem fogom emiatt teljesen megváltoztatni azt, aki vagyok.

- mondta Cabello, aki korábban már kijelentette egy videóban, hogy szerinte "már nem divat háborúban állni a testeddel".

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek