Starity

Új vámpíros film készül

2010. november 20. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb vámpírfilmet készítenek, mely állítólag szintén nagy sikernek néz elébe. A főszereplőfiúról semmit nem tudni, de a főszereplőlány Candice Accola lesz.

hirdetés
Új vámpíros film készül

Az egész vámpírmánia a Twilight (Alkonyat) című filmtől kezdődött, amely nagyon nagy sikert ért el. Ezek után a producerek a létező összes vámpírregényt megfilmesítették, de mindhiába, mert a Twilight akkor is tarolt. Ezt követően a Vampire Diares (Vámpírnaplók) aratott hatalmas sikereket, most pedig ismét újabb vámpírfilmmel készülnek. 

Sokan állítják a filmről, hogy nagy sikernek néz elébe, melynek tartalma a következő: A Földön élnek vámpírok is, akik érzéketlenek és gonoszak, ám egy vámpírlány és egy vámpírfiú mégis szerelmesek lesznek. Bár tesznek azért, hogy ne találkozzanak, ez nem sikerül nekik, és szerelmesek maradnak. Ám a vámpírmester, a fővámpír ellene van, és természetesen először beszél velük, majd meg akarja ölni őket. Azonban a lány és a fiú csak akkor tud együtt maradni, ha halandókká válnak...

Információk szerint a főszereplőlányt, Enatirt Candice Accola fogja játszani, azt viszont nem árulták el, hogy kié lesz a férfi főszerep. A film címe Insurrection, tehát 'Felkelés' lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek