Starity

Követeléskezelés és kölcsönnyújtás egyszerűen, online

2021. augusztus 24. 08:08   |   

A KRS Ügyvédi Iroda egyedülálló szolgáltatást nyújt azok számára, akik szeretnék minél egyszerűbben, gyorsabban és olcsóbban, ugyanakkor a szakértő hátteret nem nélkülözve rendezni jogi ügyeiket. Az eKRS Digitális Jogi Ügyintézési Rendszer, amely minderre hatékonyan működő felületet nyújt.

hirdetés
Követeléskezelés és kölcsönnyújtás egyszerűen, online

Többé nem kell sem fizikai korlátaid miatt halogatnod sürgető ügyeidet, nem vár az utazás bonyodalma sem, hiszen otthonodban, kényelmes és nyugodt körülmények között intézheted el mindazt, amit korábban csak személyes találkozás révén tudtál. Ha viszont egyedi megoldásokra van szükséged, a KRS Ügyvédi Iroda is rendelkezésedre áll. 

Az eKRS olyan online jogi ügyintézési platform, amelyen keresztül valódi, hivatalos jogi dokumentumok és okiratok születnek, a teljes jogi ügymenet levezénylésre kerül, akár végig online, s ebbe az ügyvédi ellenjegyzés, az ügyvédi okítás, a tanúk nyilatkoztatása is beletartozhat. Utóbbiak Skype segítségével valósulnak meg.

Az eKRS követeléskezeléssel kapcsolatos ügyek rendezése gördülékenyen zajlik és a digitális jogi ügyintézés minden előnyét biztosítja. Kölcsönszerződéshez, jelzálogszerződéshez, fizetési felszólításhoz is saját felületet kínál az eKRS. Nem kell aggódnod azon, hogy valami kimarad, a rendszer egyértelmű, használata egyszerű.

Kölcsönszerződés, kölcsön nyújtásához

Az eKRS platformján keresztül lehetőséged van kölcsönszerződéseid online megkötésére, amely mindig a legfrissebb jogszabályokat követve készül, hiszen a KRS Ügyvédi Iroda szolgáltatásaként valódi jogászok készítik. 

A szerződéshez nélkülözhetetlen dokumentumok feltöltése és az adatbekérők kitöltése után csak néhány kattintás és el is készültél. A kölcsönszerződés rögzíti a kölcsönadó és a kölcsönvevő adatait, a kölcsön összegét, a visszafizetés határidejét, valamint az ügyleti kamatot.

Jelzálogszerződés ingatlanra

Mostantól a jelzálogszerződés is könnyen, gyorsan és egyszerűen elkészül, ráadásul az ingatlan értékétől függetlenül meghatározott, fix árat kell csak fizetned érte. A szerződésben rögzítésre kerülnek a zálogjogosult és a zálogkötelezett(ek) adatai, a zálogtárgy adataival, valamint a biztosított követelés adataival együtt. Ezen felül a jelzálogszerződésben meghatározható a kötbér és a használati díj, amennyiben erre igényt tartanak az ügyfelek. A dokumentumok bármikor elérhetőek és letölthetőek lesznek, az aláírás pedig Skype segítségével valósul meg.

Fizetési felszólítás és követelés behajtása

Az eKRS rendszer alkalmas arra, hogy tárolja fizetési felszólításaidat. Ezekben rögzítheted a követelés összegét, tőke és kamat bontásban, a követelés jogcímét, valamint a fizetési határidőt és esedékességet. Amennyiben szeretnéd, póthatáridő megszabására is lehetőséged van. Természetesen a dokumentumok elérhetők és letölthetők maradnak ennél az ügytípusnál is.

Abban az esetben, ha tárgyalásos úton nem tudod behajtani kintlévőségeidet, a KRS Ügyvédi Iroda további segítséget tud nyújtani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek