Starity

Rebel Wilson képet posztolt legegészségtelenebb időszakáról - büszke arra, hogy mennyit változott

2021. augusztus 25. 12:12   |   Szerző: Four

A színésznővel nagyot fordult a világ, amikor úgy döntött, le szeretne fogyni.

hirdetés

Korábban már írtunk arról, hogy tavaly Rebel Wilson úgy döntött, az egészségének szenteli az évet és fittebb formába hozza magát. A színésznő azóta rendszeresen posztol arról, mennyit változott - most azonban azt is megmutatta, milyen volt, amikor nagyon nehéz időszakon ment keresztül. 

Tudom, hogy általában csinos képeket posztolok magamról... de most megtaláltam ezt a képet az emailjeim között, és: húha! Emlékszem, ez akkor készült, amikor a legegészségtelenebb voltam. Túlsúlyos voltam és túl sok gyorskaját ettem. Arra használtam az ételeket, hogy tompítsák az érzelmeimet. Az apám akkoriban halt meg szívrohamban, és nagyon szomorű időszak volt. Nem tartottam sokra magamat, és nem értékeltem magam úgy, ahogy kellett volna. Érdekes viszont, hogy a fájdalom ellenére mosolygok és próbálok aktív lenni - a kép egy jótékonysági teniszrendezvényen készült (egyébként Novak Djokovic elképesztően aranyos).

- írta a színésznő. 

Wilson hozzátette, büszke arra, hogy mennyi mindent elért azóta, és követőit is arra buzdította, hogy sosem késő változtatni.

Sosem késő elkezdeni fejlődni és a lehető legjobb formádat hozni. Ez nem egy verseny - arról szól, hogy tiszteled magad és azt teszed, ami a legjobb neked. Szóval ha olvasod ezt a történetet, csak annyit akarok mondani: mosolyogj tovább és próbálj aktív lenni!

- írta Rebel.

 

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek