Starity

Ez derült ki a Pókember: Nincs hazaút első előzeteséből!

2021. augusztus 25. 20:08   |   Szerző: Glamster

Íme egy videó, ami összefoglalja, mi derült ki a Pókember: Nincs hazaút első előzeteséből.

hirdetés

Az IGN Magyarország kiadott egy remek sajtóközleményt és videót, amely összefoglalja, mi is derül ki az új előzetesből.

Megérkezett végre a Pókember: Nincs hazaút első előzetese - nem sokkal a csúnya szivárgás után -, ami megerősíti, hogy a film az egyik legvitatottabb Pókember-képregényből táplálkozva mutatja majd be, hogy lehet ismét visszaszerezni Peter Parker inkognitóját, amely az Idegenben végén lepleződött le. A tervnek Doctor Strange és a multiverzum is részese, no meg felmutat néhány ismerős, habár nem túl barátságos arcot is, akik azért bukkannak fel, hogy alaposan felkavarják a dolgokat.

Figyelem! Az alábbiakban SPOILEREK jönnek egy Marvel-képregényre vonatkozóan!

A trailerből kiderül, hogy a Tom Holland által játszott Peter Parker Benedict Cumberbatch varázslóját kéri meg arra, hogy segítsen elintézni azt, hogy mindenki elfelejtse azt, hogy ő Pókember. Miután a Pókember: Idegenben végén Mysterio leleplezte, hogy kit rejt a hálószövő maszkja, ez Peter szeretteit, MJ-t, May nénit és Nedet is veszélybe sodorták. Hogy a világ megfeledkezzen arról, hogy ő Pókember, ahhoz egy elég súlyos bűvésztrükkre van szükség. Szerencsére Peter ismer valakit a szakmából.

Nem mástól, mint Doctor Strange-től várja azt, hogy megoldja a problémáit, hisz ő a jó öreg csiribi-csiribá segítségével el tudja feledtetni az egész világgal, hogy ki is valójában a barátságos Pókember. De nem biztos, hogy ez olyan jó ötlet, nem véletlen, hogy a trailerben el is hangzik a "Jól vigyázz, mit kívánsz, Parker" mondat.

A teljes cikkért kattints erre a linkre!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek