Starity

Cher kéznyomát betonba foglalták

2010. november 20. 21:09   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű Cher nemcsak énekesi, hanem sikeres filmes karrierjéről is híres, ezért a legnagyobb legendák sorába állhatott be, amikor kéz- és lábnyomát, illetve aláírását betonba foglalták Hollywoodban.

hirdetés
Cher kéznyomát betonba foglalták

Cher közel 60 éves álma valósulhatott meg, mivel egészen pici korában csak két dologról álmodozott: szeretett volna egy musicalben énekelni, és szerette volna, hogy kezének lenyomatát megörökítsék a jövőnek. Az első rész már korábban teljesült, így érthető, hogy Cher milyen boldog lett, mikor megtudta, kiemelkedő színészi pályafutásáért kezének és lábának lenyomata betonfoglalatba kerül Hollywood egyik leghíresebb színháza elé. A The Grauman's Chinese Theater előtt már olyan ikonok mintái fekszenek, mint Grace Kelly és Robert De Niro.

Az eseményen Cher kifejezetten boldog volt, így észre sem vette, hogy a rövid koktélruha bizony sokat mutatott, mikor leguggolt: Cher bugyija egy pillanatra kivillant, így a fotósok csak úgy villogtatták a fényképezőjüket. És a kissé kínos jelenet után, mikor lábának lenyomatát nyomta bele a betonba, Cher majdnem bele is esett az egynégyzetméteres képlékeny anyagba, mert a nagy integetés közben elvesztette egyensúlyát. A nagy napra elkísérte Chert édesanyja, a közel 90 éves Georgia Holt is, aki szintén kirobbanó formában volt (korához képest). Gratulálunk, Cher!
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek