Starity

Camila Cabello annyira kiégett a karantén előtt, hogy úgy érezte, abbahagyja a zenélést

2021. augusztus 27. 16:04   |   Szerző: Four

Az énekesnő elárulta, teljesen kimerült a járványt megelőző időszakban, és meg kellett tanulnia pihenni.

hirdetés

Camila Cabello hosszú posztban írt arról, mekkora tanulságot tartogatott számára a karantén. Az énekesnő ugyanis elárulta, annyira kiégett és elfáradt a járvány előtti időszakban, hogy úgy érezte, nem tudja folytatni munkáját. A kényszerpihenő alatt azonban rájött, mennyire fontos a kikapcsolódás.

(...) Mielőtt szó szerint nem volt más választásom, mint teljesen leállni, fogalmam sem volt róla, mi az a munka-magánélet egyensúly. Bűnösnek éreztem magam, amikor nem dolgoztam, mert úgy éreztem, nem vagyok produktív és nem csinálok semmit. Teljesen ki voltam égve és úgy éreztem, nem tudom tovább folytatni a karrierem.

- mesélt a karantén előtti időkről.

Aztán miután ebben az időszakban kipihentem magam, új hobbikat találtam és elsődlegessé tettem a mentális egészségemet, a barátaimat és kapcsolataimat, emellett időt szakítottam az edzésre és újra élvezni kezdtem a lustálkodást - természetes módon újra ihletet kaptam, visszatért a szenvedélyem és sokkal kreatívabb lettem. 

- jelentette ki. 

(...) Nem vagyunk robotok és az agyunk nem számítógép. Az egészségünk és a boldogságunk érdekében abban a rövid időben, amíg a Földön vagyunk, fejlődnie kell a társadalmi struktúrának és az emberek viszonyulásának a mentális egészséghez. Megyek is és visszatérek a semmittevéshez.

- írta Cabello.

 

 

via TheNews

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek