Starity

Önismerettel a céljaid eléréséért - haladj teljes gőzzel előre!

2021. augusztus 30. 22:10   |   

Életed során valószínű ezerszer hallottad már különböző emberektől, hogy kövesd az álmaidat. Ez egy inspiráló alappillér lehet, amely akkor is fenntart az élet tengerén, ha a víz nagyon zavarossá válik. Semmi sem adhat akkora elégedettséget, mint az álmok megvalósítása. Lehet, hogy sok nyomást és stresszt kell átélned a céljaid elérése érdekében, de mindez megéri, ha végül beteljesülnek a vágyaid. Azonban nem könnyű ennek minden akadályával szembenézni, hiszen sok fizikai és érzelmi erőre van szükség ahhoz, hogy minden kihívást sikeresen átléphess. Nem számít milyen nehéz, ne add fel! A cél nélküli, vagy nem elég motivált lélek olyan, mint a hajó kormány nélkül: mert az a kormány az egyetlen dolog, amely a rendeltetésszerű helyedre terel.

hirdetés
Önismerettel a céljaid eléréséért - haladj teljes gőzzel előre!

A Discover Your World azért jött létre, hogy utat mutasson azok számára, akik a legjobb önmagukat szeretnék viszontlátni. Veled együtt dolgoznak a jólléteden, ehhez pedig a hozzád leginkább illő technikákat választják ki a széles körű  eszköztárukból. Szeretnéd megismerni és fejleszteni önmagadat? Külföldi és belföldi önismereti elvonulásaikkal, szakértelmükkel, négy évtizedes tapasztalatukkal a legjobbat hozzák ki belőled! 

Benne vagy?

Hogyan segít önmagad megértése abban, hogy megvalósítsd az álmaidat?

Arisztotelész szerint „önmagad megismerése minden bölcsesség alapja”. 

Az önismeret lehet tehát a kulcs az életben való sikerhez és a célok eléréséhez?

Az önismeret az érzelmi intelligencia első és egyik legfontosabb szakasza, mindennek a kiindulópontja alapvető szerepet játszik a siker elérésében.

Azonban a mindennapi élet során,a problémák és a zavaró tényezők között, amelyek lefoglalnak minket és gondolatainkat, gyakran elhanyagoljuk az önismeretet. 

Mit is jelent az önismeret, és hogyan fordíthatod a hasznodra?

Az önismeret azt jelenti, hogy teljesen tisztában vagy a viselkedésed miértjeivel, érzéseiddel és önmagaddal. Ennek a szakasznak az eléréséhez sok önfejlesztésre van szükség, meg kell tanulnod cselekedeteit objektív szemszögből nézni. 

Az önismeret és az önfejlesztés önmagában is nagy siker.

Amikor ismered magad, ismered az erősségeid, azokat a dolgokat, amelyek megkülönböztetnek másoktól, valamint a gyengeségeid és a fejlesztendő tulajdonságaidat is. Ez az, ami segít a növekedésben, és segít megérteni, hogy még akkor is, ha kudarc ér, az nem azt jelenti, hogy az utazás véget ért. Hanem azt, hogy más szemszögből kell megközelíteni az adott problémát.

Önmagad megismerése segít abban is, hogy szembesülj azzal, hogyan látnak téged mások, ami ugyancsak fontos lehet a célok elérése szempontjából. 

Nem tudod hogyan kezdj hozzá?

Ne aggódj!

Önmagad megismerése elsőre kemény és lehetetlen folyamatnak hangozhat: nem csoda, ha elveszettnek érzed magad a témában. 

Most azonban lehetőséged nyílik arra, hogy másokkal együtt vágj bele a saját lelked titkainak felfedezésébe.

Önmegvalósító program, hogy közelebb kerülj a céljaid eléréséhez.

A Discover Your World 3 hónapos önismereti és önmegvalósító programja amellett, hogy segít elindulni az önismeret és az önfejlesztés útján, segíthet az álmaid megvalósításában is.

Nem egyedül kell részt venned ezen a kalandon.

A csapat olyan emberek közössége, akik veled azonos misszióval érkeznek:

azért, hogy a legjobb önmagukká váljanak. 

Mit tartalmaz pontosan ez az önfejlesztő program?

  • 9 napos önfejlesztő elvonulást a lélegzetelállító Seychelle-szigeteken.

  • Az utazást megelőzően egy egyéni konzultációt 2 trénerrel, ahol együtt megfogalmazzátok az akciótervet -  ez a tábor során segíteni fogja a hatékony fejlődésedet.

  • Az első 10 jelentkező 1 nap Master Mind foglalkozásban részesül. Itt az akcióterv mellett kapsz egy partnert is, aki az elvonulást követően is ellenőrzi, hogy mindent megteszel-e a fejlődésed érdekében. 

  • A Master Mind mellett 1 nap szomatodrámával is kedveskednek a leggyorsabb jelentkezőknek.

  • Az elvonulás összes résztvevője ezen felül még 3 hónapon keresztül, kéthetente megtartott konzultációval lesz gazdagabb. Így megbizonyosodhatsz arról, hogy az utazást követően sem fogsz megállni az önfejlesztés útján. 

Ha életreszóló élményt és fejlődési lehetőséget keresel, itt van rá a lehetőséged!

Milyen esetekben tökéletes számodra a 3 hónapos program és az önismereti utazás?

  • Feltöltődnél testileg, lelkileg és mentálisan

  • Szeretnél kiszakadni a szürke hétköznapokból

  • Rátalálnál a belső erőforrásaidra

  • A jóga és a meditáció által a testedre hangolódnál 

  • Reális célokat tűznél ki, amelyeket meg is valósíthatsz

Amiben segíteni fog, ha részt veszel:

A program segítségével képes leszel kristálytisztán látni, hogy pontosan mit is szeretnél elérni az életben. Amellett, hogy felismered végre igényeidet, egy nagyon hasznos kompetenciával is gazdagodhatsz: megismered a gyengeségeidet és erősségeidet.

Ezeknek a tudatában könnyedén tudod vágyaidat megfogalmazni és az azokhoz vezető terveket felállítani. Mindez motiválni és hajtani fog a célegyenes felé. 

Végre nem a sötétben fogsz tapogatózni és átveheted az irányítást a saját életed felett!

Az önfejlesztés minden lépése közelebb fog vinni az álmaidhoz és a legjobb önmagadhoz. Ne szalaszd el a lehetőséget és ne várj arra, hogy önmaguktól beteljesülnek az álmaid.

Az élet nem tündérmese, de az önismeret varázspálcájának segítségével akár csodát is művelhetsz!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek