Starity

Angelina Jolie jelest ad Magyarországnak

2010. november 21. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igaz, hogy a népszerű sztár, Angelina Jolie csupán annyit látott az országunkból, mint amennyit egy forgatás alatt lehet látni, de ennyi éppen elég volt ahhoz, hogy egyszer még visszatérjen ide.

hirdetés
Angelina Jolie jelest ad Magyarországnak

Angelinának még az is rátett egy lapáttal Magyarország megkedveléséhez, hogy a kollégái azt mondták neki, a helyszín és a stúdió tökéletes, Budapest pedig tele van filmes profikkal.

A színésznő a Vasárnapi Híreknek adott interjújában a következőket mondta:

– Rengeteget olvastam, töménytelen híradót, dokumentumfilmet néztem végig, és szakértőkkel agyaltam. A végső lökést az adta meg, hogy a régióból válogattam össze a szereplőket, akik megosztották velem a saját sztorijaikat, és részletesen elmesélték, hol, hogyan élték át a háborút, s mi mindenen ment keresztül a családjuk.

Ami Jugoszláviában történt, annyira friss és fájó, hogy akár ma is megtörténhetne. Az emberiség még évtizedekkel a második világháború után is képtelen megbirkózni bizonyos feszültségekkel. Ugyanakkor ez a film gyönyörű mese is, amelyből kiderül, milyen emberek lakták az egykori Jugoszláviát. Nem volt szándékomban politikai filmet csinálni. Embermesét akartam.

Angelina Jolie még azt is hozzátette, hogy egy országban már azt is figyelembe szokta venni, hogy mennyire gyermekbarát, és ebből a szempontból pedig Magyarország jeles osztályzatot kapott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek