Starity

Idina Menzel John Travolta bakijáról, Camila Cabello Shawn Mendesről beszélt James Corden autójában

2021. szeptember 09. 13:01   |   Szerző: Four

A Hamupipőke sztárjai ültek be James Corden autójába egy kis éneklés erejéig.

hirdetés

A Hamupipőke sztárjai James Corden közönségkedvenc műsorának, a Carpool Karaoke-nak voltak vendégei. Billy Porter, Camila Cabello és Idina Menzel többek között egy ABBA-slágert, a Jégvarázs főcímdalát és a Hamupipőke főcímdalát is elénekelte. 

Eközben pedig szóba került az az ominózus eset, amikor John Travolta teljesen elrontotta Idina nevét a 2014-es Oscar-gálán. Idina az esetre visszagondolva kijelentette, habár akkor azért elég furcsán érezte magát és nem hitte el, hogy Meryl Streep előtt rosszul olvasták fel a nevét - de utána Travolta rengeteg kedves bocsánatkérő üzenetet küldött. Ma már pedig Menzel úgy érzi, ez volt "a legjobb dolog a világon".

A beszélgetés során Camila Cabello pedig azt árulta el, hogy szerinte inkább Shawn Mendes "a Hamupipőke a kapcsolatukban". Illetve az első randijuk előtt Camila olyan ideges volt, hogy 2 tequilát is lehúzott és Idina Menzel - Defying Gravity című dalát is elénekelte motivációként. 

Billy Porter a Tündérkeresztanya-szerep iránt érzett lelkesedésére tért ki - elmondása szerint ugyanis már gyerekként ő szeretett volna lenni a férfi Whitney Houston.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek