Starity

Szeptemberben végre láthatjuk A gesztenyeembert

2021. szeptember 15. 12:12   |   Szerző: Glamster

Hátborzongató ​pszichothriller-sorozat érkezik a Netflixre, amelyhez a teljes előzetes végre itt van.

hirdetés

Még júniusban írtunk arról, hogy hátborzongató sorozat érkezik a Netflixre, amelynek címe A gesztenyeember lesz. 

A sorozat Søren Sveistrup azonos című regényén alapszik.

Ha találsz egyet, ő már megtalált téged. A gesztenyeember ősztől látható a Netflix műsorán.

– írták röviden.

Ehhez egy röpke, 58 másodperces előzetest posztoltak akkor, amiből nem sok minden derült ki. Most, a sorozat debütálása előtt azonban végre megérkezett a teljes trailer, amiből már egy teljesebb képet kaphatunk a cselekményről.

Koppenhága külvárosban egy csendes októberi reggel a rendőrség egy fiatal, egyedülálló anya holttestére bukkan, akit brutálisan meggyilkoltak és megcsonkítottak: a nőnek levágták az egyik kezét, és a feje fölé egy kis gesztenyéből készült babát lógattak.

Az ügyet Naia Thulin, az ambiciózus fiatal detektív kapja. A partnere Mark Hess, a lelkileg kiégett nyomozó, akit nemrég rúgtak ki az Europolból. A nyomozók felfigyelnek a titokzatos, gesztenyéből készült figurára, ami elvezeti őket egy korábban eltűnt személyhez: a megtalált holttest Rosa Hartung politikusnő tizenkét éves lánya. De a Hartung-ügyet már rég lezárták, a mentálisan beteg férfi, aki anno bevallotta a gyilkosságát, már rács mögött van.

Ám nem sokkal ezután egy másik nőt is meggyilkolnak, és a gyilkosság helyszínén ismét felbukkan a kis gesztenyeember. Thulin és Hess gyanítja, hogy kapcsolat van a Hartung-ügy és a meggyilkolt nők között. De mi lehet az? Nincs sok ideje a nyomozóknak, Thulin és Hess gyakorlatilag versenyt fut az idővel, mert egyre valószínűbb, hogy sorozatgyilkosról van szó, aki korántsem fejezte be ámokfutását…

A gesztenyeember szeptember 29-től a Netflix műsorán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek