Starity

Halsey bevallotta, miért nem jelent meg a Met-gálán

2021. szeptember 15. 14:02   |   Szerző: Four

A híresség Twitteren árulta el, hogy miért nem jelent meg a neves divateseményen.

hirdetés

Halsey ugyan szereti megörvendeztetni rajongóit extravagáns szettjeivel - az idei Met-gálán azonban nem jelent meg. Az énekesnő Twitteren avatta be követőit a távolmaradása okába - elmondása szerint inkább kisbabájára koncentrál ebben az időszakban:

Még mindig szoptatok. Csak 7 hete született meg a kisbabám. Semmi se lehetne annál "amerikaibb", mint az anyák, akik szülés után rögtön visszamennek dolgozni, lol. Nem tudtam volna módot találni rá, hogy lefejhessem a tejemet - ez pedig iszonyatosan fájdalmas lett volna. Tudom, hogy elképesztően kiváltságos helyzetben vagyok, mert megengedhetem magamnak, hogy szünetet tartsak. De a követelmények attól még maradnak és a biológia nem tesz kivételt velem sem. (...)

Ennek ellenére hozzátette, egyáltalán nem akar panaszkodni:

A lényeg az, hogy az emberek elvárják, hogy ennyire hamar megjelenjek azután, hogy lett egy gyerekem, és hogy ez leginkább egy általános társadalmi elvárás a friss anyukákkal szemben, akik sokkal sérülékenyebb helyzetben vannak. Nem panaszkodni akartam!!!

- írta. 

Amikor egy rajongó felvetette a kérdést, hogy akkor hogyhogy volt már egy nyilvános szereplése, az énekesnő kijelentette, hogy az egyik esetben 3 órát kellett távol lennie családjától, a Met-gála viszont 9 órára szólította volna el gyermekétől.

 

 

via Billboard

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek