Starity

Selena Gomez új sorozatát megújították egy második évadra is

2021. szeptember 16. 12:12   |   Szerző: Glamster

Selena Gomez új sorozata, az Only Murders In The Building, remek értékelést kapott, ezért jön a második évad.

hirdetés
Selena Gomez új sorozatát megújították egy második évadra is
Fotó: Hulu

Selena Gomez, Steve Martin és Martin Short új sorozata, amely exkluzívan a Hulu-n jelent meg, az Only Murders In The Building, remek értékelést kapott a nézőktől és a kritikusoktól. IMDb-n jelenleg 8.4-en áll, ami mindenképpen egy erős kezdetnek mutatkozik.

A sorozatnak 10 része lesz összesen, és eddig az első öt epizód került bemutatásra. Az utolsó részt 2021. október 19-én nézhetik meg az amerikai nézők. A filmtekercs szerint az Only Murders In The Building a true crime műfaj könnyed paródiájaként szórakoztató detektívtörténetnek bizonyul.

Charles, vagy ismertebb nevén Brazzos (Steve Martin) egy magányos, magába fordult ex-tévésztár. Oliver (Martin Short) egy élelmes színházi rendező, akit több évtizednyi csillogás után a Broadway már a háta közepére se kíván. Mabel (Selena Gomez) pedig egy szarkasztikus humorral megáldott fiatal nő, aki művészi készségeit nagynénje lakásának felújításában éli ki. Közös bennük a megtörtént bűncselekményekkel foglalkozó true crime podcastok iránti lelkesedésük és lakóhelyük, a New York-i Arconia szálló, ahol útjaik egy végzetes éjszakán keresztezik egymást. Gyilkosság történt ugyanis, és a három újdonsült barát gyermeki lelkesedéssel veti bele magát a nyomozásba és a közös podcast készítésbe.

A Hulu pedig most bejelentette: érkezik majd a második évad, amelynek a forgatása hamarosan elkezdődik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek