Starity

Novemberben tér vissza Hailee Steinfeld kosztümös sorozata

2021. szeptember 23. 21:09   |   Szerző: LeerdammerGirl

November 5-én visszatér az Apple TV+ nagysikerű Dickinson című kosztümös sorozata.

hirdetés

2019 novemberében indult útjának a Hailee Steinfeld főszereplésével készült sorozat az Apple TV+ csatornán, mely Emily Dickinson 19. századi amerikai költőnő életét hivatott bemutatni, akinek verseit és írói zsenialitását csak jóval halála után fedezdték fel. Életében mindössze pár verse jelent meg, azok is többnyire névtelenül. Az eseménydús, szatirikus széria modern elemekkel fűszerezve tárja elénk Emily és családja mindennapjait, így nem csoda, hogy csakhamar elnyerte a közönség tetszését. 2021 januárjában debütált a szintén 10 epizódból álló másdik évad, melyet idén november 5-én követ majd a harmadik, egyben utolsó évad.

Amit eddig tudni lehet erről az évadról az az, hogy az amerikai polgárháború idején játszódik. A hivatalos leírás így hangzik:

A harmadik évadban Emily Dickinson legtermékenyebb írói korszakát láthatjuk, mely a polgáhábrú és heves családi viták időszakára esik. Miközben Emily megpróbálja a családján belüli szakadást megakadályozni, azon tűnődik, vajon képes e a művészet a legínségesebb idők közepette feléleszteni és fenntartani a reményt az embereken, valamint, hogy a jövő jobb lesz e a múltnál.

További érdekesség, hogy a forgatókönyv már jóval azelőtt készen állt, még mielőtt megjelent volna a második évad a csatornán. A sorozat megalkotója, Alena Smith úgy nyilatkozott, hogy a pandémia nagyban befolyásolta azt, ahogyan az utolsó évad forgatókönyvét megírta.

Azt is tudni lehet, hogy a főbb karaktereket biztosan viszontlátjuk (köztük Wiz Khalifát a Halálként, Jane Krakowskit Miss Dickinsonként, Adrian Enscoet Austin Dickinsonként, Ella Huntot Sue Gilbertként), sőt új arcokkal is találkozunk majd.

Nézd meg alább a rövid betekintőt az új évadba!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek