Starity

Megszületett Lil Nas X MONTERO című debütáló albuma

2021. szeptember 26. 12:12   |   Szerző: Glamster

Végre „megszületett” Lil Nas X lemeze, a Montero, amelyet sokan vártak az előzetes botrányai miatt.

hirdetés

Frissen a VMA ”Év Videója” díj megszerzése után a Grammy-díjas előadó Lil Nas X kiadta MONTERO című debütáló lemezét, a Columbia Records gondozásában. A 15 dalt tartalmazó album producere Take A Daytrip volt, és olyan világhírű előadók működtek közre a létrejöttében, mint Doja Cat, Elton John, Jack Harlow, Megan Thee Stallion és Miley Cyrus.

Az album mellett megérkezett a THATS WHAT I WANT című dal videoklipje is, melynek érzelmekkel teli történetét Lil Nas X írta, és STILLZ rendezte. A videóban az amerikai színész és énekes, Billy Porter is feltűnik.

A ”MONTERO”-n emellett olyan már megjelent slágerlista vezető dalok is szerepelnek, mint az Industry Baby, a Sun Goes Down, és termeszetesen a címadó dal a MONTERO (Call Me By Your Name),  melynek klipje elnyerte az év videója díjat a VMA gálán.

Nas továbbá több dalhoz is adott ki videóanyagot, mely jótékonysági kampányának része, ahol a YouTube videók alatti liknen lehet támogatni a Gilead COMPASS Initiative®-ot, amely több szervezettel karöltve az Egyesült Államok déli részén kitört HIV/AIDS járvány ellen harcol.

Lil Nas X ”MONTERO” című albuma minden digitális platformon elérhető.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek