Starity

A Britney kontra Spears című dokumentumfilm érkezik a Netflixre

2021. szeptember 26. 13:01   |   Szerző: Glamster

Nincs több titok. Nincs több hallgatás. A Britney kontra Spears című dokumentumfilm szeptember 28-tól elérhető a Netflix műsorán.

hirdetés

Mindenkit meglepett a Netflix bejelentése, miszerint új dokumentumfilm jelenik meg Britney Spears-ről még szeptemberben.

A Netflix Britney Spears gondnoksági történetét sem hagyja szó nélkül a Britney vs Spears című, hamarosan megjelenő dokumentumfilmjével. Az alkotók a beharangozó posztjukban azt állítják: minden titokra fény derül a szeptember 28-án kiadott dokumentumfilmben.

Csak vissza akarom kapni az életem. Egész életemben dolgoztam, nem tartozom ezeknek az embereknek semmivel. Ugyanazokat a jogokat érdemlem, mint bárki más. Ez már 13 éve húzódik

– mondta Britney a bíróságon.

A Hulu korábbi próbálkozása, a Framing Britney, nagy port kavart a médiában és Britneynek sem jött be. A Netflix azt ígéri, hogy két oknyomozó riportere mindennek utána járt, hogy ez a dokumentumfilm elkészülhessen.

A rendező Erin Lee Carr lett a Britney kontra Spearsben, és az előzetes alapján pedig amolyan true crime-os nyomozás keretében göngyölítik fel az ügyet és több fontos szereplőt is megszólaltatnak majd.

Csekkold itt vagy ezen a linken felirattal:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek