Starity

Film formájában tér vissza a Teen Wolf

2021. szeptember 28. 10:10   |   Szerző: Pheebs

Évek óta attól hangos a sajtó, hogy a színészek (leginkább a főhőst alakító Tyler Posey) szeretnének folytatást a sorozathoz - ez most végre megvalósul.

hirdetés
Film formájában tér vissza a Teen Wolf
Fotó: Amazon/MTV

A sokak által szeretett sorozat utolsó része 2017. szeptember 24-én került a képernyőkre, olyan befejezéssel, amihez könnyedén lehet a későbbiekben spin-off-ot, vagy épp következő évadokat kapcsolni. Most végül ey film hírével jelentkezett a Teen Wolf producere, napra pontosan 4 évvel a sorozat zárása után. 

A Paramount Plus nevezetű szolgáltatónál fog debütálni a film, a jelenlegi ígéretek szerint, pedig már 2022-ben! Egyelőre nem sok részletet árultak el, de annyit már biztosan tudni, hogy a Scott McCall-t alakító Tyler Posey biztosan látható lesz a filmvásznon.  

A TVLine értesülése szerint: a következőket várhatjuk majd a továbbiakban:

Telihold emelkedik Beacon Hills-ben, ám vele együtt a gonosz is felbukkan. A farkasok ismételten vonyítanak, visszatérésre hívva a Banshee-ket, Vérprérifarkasokat, Pokolkutyákat, Kitsune-kat és minden más alakváltót. Azonban csakis egy olyan vérfarkas, mint Scott McCall, aki bár többé már nem tini, de továbbra is egy Alfa, tud összegyűjteni régi és új szövetségeseket és tud újraegyesíteni régi, megbízható barátokat, hogy aztán közösen harcoljanak egy olyan ellenséggel, ami/aki könnyen lehet, hogy a legerősebb, leghalálosabb, amivel valaha is dolguk volt.

Jeff Davis, a Teen Wolf készítője, egy másik projektjéről is lerántotta a leplet: a kanadai író, Edo van Belkom által íródott Wolf Pack című könyveiből készít adaptációt. Ennek alaptörténete tinikről szól, akiknek sorsuk egybe forr egy rejétélyes futótűz során, ami felébreszt egy természetfeletti teremtményt. A fiatalok az első telihold idején szembesülnek azzal a ténnyel, miszerint egy vérfarkas vére és harapása köti őket össze. 

Az egyelőre Wolf Pack néven futó adaptáció is várhatóen jövőre érkezik, szintén a Paramount Plus szolgáltatóhoz. Bár sok részlet ezzel kapcsolatban sem jelent még meg, a lelkes rajongók abban reménykednek, hogy egyfajta spin-off-ként fog majd funkcionálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek