Starity

Szívszorító üzenettel búcsúzott kollégájától Sarah Jessica Parker

2021. szeptember 27. 18:06   |   Szerző: Four

A Szex és New Yorkból ismert Willie Garson halálával kapcsolatban nyilatkozott Sarah Jessica.

hirdetés

Sarah Jessica Parker korábban csak úgy nyilatkozott, még nem áll készen arra, hogy reagáljon barátja és Szex és New York-beli kollégája, Willie Garson halálára.

Most végül megtörte a csendet a színésznő, és így emlékezett meg a férfiról:

Elviselhetetlen ez az érzés. Néha a csend az, ami állást foglal. A dolog súlyosságáról. A kínjáról. Egy 30+ éves barátság elveszítéséről. Egy valódi barátságról, amelyben lehettek titkok, kaland, egy közös szakmai család, igazság, koncertek, közös kirándulások, étkezések, kései telefonhívások, egyforma elkötelezettség a szülőség iránt és mindazért a szívfájdalomért és örömért, amely ezt elkíséri. Győzelmek, csalódások, félelem, harag és évek, amelyeket együtt töltöttünk a díszletben (leginkább Carrie lakásában). Együtt nevettünk éjszakába nyúlóan mint Stanford és Carrie és mint Willie és SJ. 

- majd így folytatta a színésznő:

Willie. Minden hiányozni fog veled kapcsolatban. Minden egyes utolsó közös pillanatunkat újra lejátszom a fejemben. Minden utolsó üzenetváltásunkat újraolvasom, és lejegyzem az utolsó telefonbeszélgetéseinket. A hiányod egy szakadék, amelyet majd ezeknek a pillanatoknak az áldottságával töltök meg és azokkal, amelyek még mindig a felszín alatt lapulnak. (...) 

- búcsúzott Sarah Jessica.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek