Starity

Megjelent G-Eazy várva várt negyedik nagylemeze

2021. szeptember 28. 12:12   |   Szerző: Glamster

Itt van G-Eazy új nagylemeze, amelyen Bassy és Demi Lovato is közreműködött.

hirdetés

Megérkezett a többszörös platinalemezes világsztár, G-Eazy sokak által várt negyedik stúdióalbuma a ”These Things Happen Too,” amely a rapper első nagylemeze a 2017-es, világszerte elismert ”The Beautiful & Damned” című albuma óta. A 19 dalt felsorakoztató lemez remekül mutatja G-Eazy tehetségét és sokszínűségét, az album változatos, ugyanakkor egységesen dinamikus, ami tökéletesen tükrözi a rapper munkásságát.

A ”These Things Happen Too” a debütáló LP, a ”These Things Happen” folytatása, és kiválóan mutatja G-Eazy növekedését a 2014-es áttörést jelentő album óta. A többféle műfajt felsorakoztató dallistában találhatunk ütemes hip-hop himnuszokat, mint a YG-val közös ”Instructions,” és inkább pop felé hajló dalokat, mint a Marc E. Bassy-vel közös "Faithful," vagy a ”Breakdown,” amelyen Demi Lovato is közreműködik, és az albuma beharangozó dala volt, sőt videóklip is készült hozzá.

Emellett most először működött együtt a Cage the Elephant frontemberével, Matthew Shultz-cal, az érzelmekkel teli ”Time” című dalon, továbbá az énekes/dalszerző szerepben is kipróbálta magát, és egy elképesztő feldolgozást készített Chris Isaak ”Wicked Game” című dalából.

G-Eazy ”These Things Happen Too” című albuma minden digitális platformon elérhető.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek