Starity

Vajon mi a tökéletes bőr titka? Íme Jennifer Aniston kedvenc szépségápolási termékei!

2021. október 01. 14:02   |   Szerző: Blarece

Mindannyiunknak megvannak a saját szépségikonjai, viszont akad egy-két celeb, aki mindannyiunk listájába belopja magát. Talán a legfőbb inspiráció nem más, mint Jennifer Aniston szeélyében formálódik meg.

hirdetés

Embed from Getty Images

A színésznő rengeteg hasznos tippet osztott már meg rajongóival a bőrápolási kedvencektől kezdve egészen a kötelező sminktermékekig. Az UsWeekly magazin pontosan ebből az okból állította össze referenciaként a kedvenc színésznőnk által ajánlott termékek listáját. A lista kilenc terméket említ meg, ár szerint növekvő sorrendben:

1. Vital Proteins - Original Collagen Peptides

Jennifer rajong a kollagénért, mostanra ő lett a vezető kretív-igazgatója a Vital Proteins-nek. Állítása szerint minden nap használja. A termék kollagán mellett C-vitamint és hialuron-savat is tartalmaz.

A mindig bevált reggeli rutinom kihagyhatatlan része. A reggeli smoothie-mhoz vagy kávémhoz hozzáadok egy kis Vital Proteins-t, és már indulhat is a nap.

2. ZIIP - Nano Current Device

Violet Gray

Nyilánvalóan az eszköz a drágább kategóriába sorolható, viszont ha Jennifer Aniston figyelmét megragadta, biztosan megéri a befektetés.

Soha nem gondoltam, hogy egy ilyen kis kütyü ennyi változást okozhat.

– mondta a színésznő a Vogue magazinnak adott interjújában. 

3. Neutrogena - Original Formula Facial Bar

Amazon

Pénztárca-barát terméket keresel? Mit szólsz a 3 dollárhoz? Amikor a Forbes magazin tett fel kérdéseket a színésznőnek napi szépségápolási rutinjával kapcsolatban, ezt válaszolta:

Igazából, a válasz egészen egyszerű. Elég régóta ugyan azt a rutint követem, mivel a szokás híve vagyok: megmosom az arcom a Neutrogena Cleansing Barral, utána általában egy tonert használok - amelyiket épp az adott hónapban kedvelek.

4. Charlotte Tilbury - Penelope Pink rúzs

Sephora

Aniston a Marie Claire magazinnak adott interjújában megosztotta velünk, hogy imádja a mindennapi rózsaszínes nude árnyalatú ajkakat.

Ha öt terméket használhatnék életem végéig, akkor az a Clé de Peau Beauté korrektor, az egyik saját illatom, egy szempillaspirál, ajakhidratáló, egy jó rúzs lenne. Az utóbbiból nekem Charlotte Tilbury rúzsa lenne, Penelope Pink árnyalatban.

5. Clé de Peau Beauté korrektor

Nordstrom

Ahogy fentebb is említettük, a színésznő kedvenc korrektora a Clé de Peau Beauté. A színésznő szerint egyszerű a használata, gyönyörű és sima hatású a bőrön, valamint tartalmaz SPF 25-ös fényvédőt is. 

6. Aveeno - Positively Radiant Daily Facial Moisturizer

Amazon

Szintén a Forbes interjú keretein belül hangzott el ennek a terméknek a neve is, akárcsak a Neutrogena terméké is. Jennifer megjegyezte, hogy napi szinten használja. 

Én az Aveeno Daily Radiance Moisturizer hidratálókrémet használom, mely tartalmaz SPF 15-öt - általában az Aveeno 30-as fényvédőmbe keverem bele.

7. Mario Badescu - Drying Lotion

Amazon

Amikor felbukkan egy pattanás (igen, még Jennifer Anistonnak is lehetnek), vajon mit tesz a The Morning Show sztárja?

Először is, forgatom a szemeim és felidegesítem magam, és normál esetben egy szárító hatású arcvizet teszek rá. Nem nyomom ki - habár régen azt csináltam. Mario Badescu egy remek szárító hatású arcvizet dobott piacra, melyet már évek óta használok.

– mondta az Elle magazinnak. 

8. 111SKIN - Anti Blemish Bio Cellulose arcmaszk

Dermstore

A színésznő egy imádnivaló fotót tett közzé közösségi oldalán ezt a maszkot viselve, miközben épp a 2020-as Emmy díjátadó gálára készült tökéletessé téve a képet egy pizsamaszettel és egy üveg pezsgővel.

9. Jillian Dempsey Gold Sculpting Bar

Ez a termék rengeteg toplistás sztár szívébe belopta már magát, csak idő kérdése volt, Jenniferébe mikor fogja. A termék gyártójának vezetője egy közeli barátja, Jillian Dempsey. A színésznő a Vogue magazinnak említette preferenciáját a könnyen használható, egyszerű eszközök iránt, illetve azt is kiemelte, hogy nem igazán kedveli az agresszív kezeléseket egy előző lézersugaras kezelésének elrontása miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek