Starity

A sárkány háza: ízelítő érkezett a Trónok harca előzménysorozatából

2021. október 05. 11:11   |   Szerző: Glamster

Az HBO Max eseménye közben érkezett az egy perces ízelítő a House of the Dragonból (A sárkány házából).

hirdetés

Mint megírtuk, október 5-én hivatalosan is bejelentették az HBO Max érkezését hazánkba, ami a vérszegény HBO Gót fogja váltani. 

Október 26-án az HBO Max megérkezik az északi országokba, Dániába, Svédországba, Finnországba, Norvégiába, valamint Spanyolországba. 2022 elején pedig 14 további európai országban, köztük Magyarországon is élvezheted majd a kínálatot! Minden, amit szeretsz. Egy helyen.

Az élő bejelentés közben pedig bedobták a nagyágyút is: egy perces ízelítőt mutattak be a House of the Dragonból, ami a Trónok harca előzménysorozata lesz.

A House of the Dragon (A sárkány háza) durván 300 évvel az anyasorozat előtt fveszi fel a fonalat. Ez jelentős ugrásnak számít, mondjuk igaz, a Naomi Watts-féle sorozat még így is kenterbe verte volna: az ugyanis nagyjából ötezer évet tervezett visszamenni az időben, hogy megelevenítse az emberiség és a Mások közti első háború korszakát. (IGN)

Istenek. Királyok. Tűz. És vér.
Bemutatjuk A Sárkány háza első kedvcsinálóját. A sorozat 2022-ben érkezik az HBO Max-ra, ahol a kedvenceidet megtalálod egy helyen és ami egy teljesen új streaming élményt kínál majd.

A videó feliratosan ezen a linken megtekinthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek