Starity

Sabrina hátborzongató kalandjai Riverdale-be látogat

2021. október 10. 14:02   |   Szerző: Glamster

Sabrina bizony ellátogat Riverdale-be: a rajongók pedig döbbenten fogadták a hírt.

hirdetés

A crossover az a jelenség, amikor egy képzeletbeli univerzumból  egy vagy több karakter hirtelen feltűnik egy másikban. Úgy képzeljük el, mintha a Jóban Rosszban egyik jelenetében mondjuk Berényi Mikit viszik vérbe borult arccal a műtőbe, mert Taki bácsi elgázolta a taxival. Továbbá az is crossovernek számít, amikor a valós, áltralunk is ismert világ egyszer csak beszivárog a sorozatba: a Csillagkapuban például nagyon szeretik az amerikai légierő vezérkarának tagjait beráncigálni egy-egy cameo erejéig. (forrás)

Az EW! erősítete meg először, hogy Riverdale-be egy pokoli látogató érkezik. Kiernan Shipka-féle Sabrina hátborzongató kalandjai ugyanis Riverdale-ben folytatódik majd. A dráma producere elárulta, a hatodik évad a négy évadot megélt Sarbinával jön majd létre.

Az író Evan Kylie egy kérdez-felelekben erősítette meg a hírt.

Szerettük volna, ha Sabrina Riverdale-be látogatott volna az első évadtól kezdve. Annyira izgatottak vagyunk, hogy ez végre megtörténhet a következő évadban. Cheryl Blossom bajba kerül, és Sabrina fog a segítségére sietni. Mindenki eldobta az agyát a hírtől, és szerintünk a rajongóink is nagyon boldogok lesznek. Különleges és cuki résszel készülünk

– magyarázta.

Sabrinát a hatodik évad negyedik részében láthatjuk majd, ami a The Witching Hours címet kapta. Cheryl egy veszélyes bűbáj elmormolásával idézi meg Sabrinát, aki igyekszik majd kihúzni őt a pácból.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek