Starity

Szexi fotósorozat készült Megan Foxról és Machine Gun Kellyről

2021. október 12. 16:04   |   Szerző: Four

A színésznő és a zenész a brit GQ magazinban vallott viharos szerelmükről.

hirdetés

Machine Gun Kelly és Megan Fox a brit GQ Style hasábjain vallott arról, hogyan alakult a szerelmük, és szerintük miért hasonlít a kapcsolatuk "ikerlángokhoz":

Egy elég szokatlan személyiség vagyok, ezt viszont nagyrészben eltemettem, mert nem volt helye az életemben. Annyi dologban ismertem fel önmagamat benne és fordítva is igaz ez (...). Mindig úgy éreztem, hogy van valami, ami hiányzik, amit feladtam, és mindig is kerestem. Aztán találkozol azzal, aki ezt beteljesíti, és azt érzed: "ez az, amit mindig is keresett a szívem". 

- nyilatkozta szerelméről a színésznő.

Machine Gun Kelly így beszélt a kapcsolatuk kezdetértől:

Ha rengeteg helyen voltál a világban, és sok dolgot megéltél, azt hiszed, mindent tudsz. Aztán egyszercsak a végzeted karjaiban találod magad és rájössz, eddig nem tudtál semmit. Ekkor kezdődik a kaland, nem?

A zenész először dalban fejezte ki a szerelmét Fox iránt:

Mindent elmond. A legegyszerűbb gitárdallam, a legtisztább formában mutatja meg, hogy érez valaki a másik iránt és megmutatja, hogyan szeretik egymást. De emlékszem, Megan igazán akkor szeretett belém, amikor iszonyatosan megnevettettem egy takaróból készített sátorban, amit a nappalijában csináltunk.

- mondta.

A pár az első csókjukról is beszámolt:

Az első csókunk is olyan volt, hogy nem csókolt meg. Csak nagyon közel raktuk egymáshoz az ajkainkat, belélegeztük egymás lélegzetét és aztán [Megan] elment.

- emlékezett vissza a zenész, mire Megan kijelentette, nyitott volt a szerelemre, de nem képzelte, hogy ilyen gyorsan szembejön vele a lelkitársa.

 

 

 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek