Starity

Horrorisztikus balesetet szenvedett a Balmain tervezője - csak egy évvel később bírt beszélni róla

2021. október 12. 20:08   |   Szerző: Four

Olivier Rousteing, a Balmain tervezője elárulta, egy évvel ezelőtt nagyon csúnya balesetet szenvedett.

hirdetés

Olivier Rousteing, a Balmain divatház tervezője nemrég fájdalmas dologba avatta be követőit. A férfi, aki jó barátságot ápol Kanye Westtel is, Instagramon osztotta meg rajongóival, hogy egy évvel ezelőtt nagyon csúnya égési sérüléseket szerzett - erről pedig képet is posztolt.

Rousteing elmondása szerint felrobbant a kandallója, amelynek következtében az egész felsőtestén és az arcán is súlyos égési sebek keletkeztek. A tervező a baleset után úgy döntött, szeretné titokban tartani a gyógyulását, így aztán többnyire hosszú, egész testét eltakaró ruhákban és maszkban járt.

Egy éve ilyenkor. Végre kész vagyok megosztani ezt. Túl sokáig titkoltam, és itt az ideje, hogy tudjátok. Pontosan egy évvel ezelőtt a házamban lévő kandalló felrobbant. A következő reggel a párizsi Hôpital Saint Louis-ben ébredtem. A kórház tehetséges dolgozói elképesztő számú Covid-fertőzöttel küzdöttek, de csodálatosan gondomat viselték. Nem tudom nekik eléggé megköszönni. Mindent megtettem, hogy amennyi ember előtt csak lehet, eltitkoljam ezt a történetet. Hogy őszinte legyek, fogalmam sincs, miért szégyelltem ennyire. Talán a tökéletesség iránti megszállottság miatt, amelyről a divatvilág híres, illetve a saját bizonytalanságaim miatt...

Olivier ezek után bevallotta, hogy a munkába menekült, miközben "maszkokkal, garbókkal, hosszúujjú felsőkkel, és minden ujján sok-sok gyűrűvel próbálta elrejteni a hegeit".


Most egy évvel később van - meggyógyultam, boldog vagyok és egészséges. Rájöttem, milyen áldott vagyok, minden napot köszönök a Jóistennek... (...) Nagyon jól érzem magam, szabadnak és szerencsésnek. Új fejezetet kezdek mosollyal az arcomon, hálával a szívemben. (...) Isten áldjon benneteket, és még egyszer: sose adjátok fel! Mindig kisüt a nap a vihar után!

- írta a tervező, aki még egyszer megköszönte a kórházi dolgozók áldozatos munkáját.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek