Starity

Kim Kardashian O.J. Simpsonnal viccelődött SNL-es monológjában - volt, aki nem igazán örült neki

2021. október 13. 21:09   |   Szerző: Four

A reality-sztár nemrég lépett fel az SNL műsorában, ahol többek között O. J. Simpsonról is beszélt.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Kim Kardashian fellépett a Saturday Night Live műsorában, ahol exével való kapcsolatán keresztül testvérei testalkatán át számos olyan dolgot kifigurázott, amelyet sokan kritikaként hoznak fel vele szemben. 

A reality-sztár emellett a hírhedt O. J. Simpsonra is kitért, akinek gyilkossági ügye hatalmas médiacirkuszt váltott ki a '90-es évek Amerikájában:

Az apám volt az, akinek révén először ismerkedtem meg fekete emberrel. Akartok a sötétben vagdalkozni, hogy vajon ki lehet az? Tudom, hogy fura dolog emlékezni arra, ki volt az első fekete ember, akivel találkoztál, de O. J. nyomot hagy benned. Többet is. Vagy egyet sem. Még mindig nem tudom. 

- utalt viccelődve O. J. perére Kim. 

A Kardashian család egyébként többször is nyilatkozott arról, hogy mennyire megosztotta őket az ügy: Kris Jenner nagyon jóban volt az áldozattal, Nicole Brownnal, akinek meggyilkolásával O. J.-t vádolták. A Kardashian lányok ügyvéd apja, Robert viszont O. J. Simpsont védte a tárgyalásokon. 

Habár a média üdvözölte Kardashian sötét humorát, nem mindenki tartotta túl illendőnek, hogy Kim egy brutális gyilkossági ügyön viccelődött. A néhai Nicole Brown testvére, Tanya szerint ízléstelen és érzéketlen volt Kim poénkodása, és azt is megkérdőjelezte, hogy a Kardashian családot egyáltalán érdekelte-e valaha is a nővére. 

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek