Starity

Felfrissítené edzőgépei kopott kárpitját?

2021. október 13. 08:08   |   

Aki edzőtermet üzemeltet, tisztában van a felmerülő költségekkel és bizonyos gépek amortizációs idejével egyaránt. Mivel egy fitnessgép megvásárlása nem olcsó mulatság, így egy-egy apró hiba, egy kisebb szakadás a kárpiton vagy kopás után senki sem szeretné, ha annak az eszköznek a szemetesben kellene végeznie.

hirdetés
Felfrissítené edzőgépei kopott kárpitját?

Ilyenkor a legjobb, ha keres egy olyan szakembert, aki érti a dolgát, akire rá meri és rá tudja bízni a gépek helyrehozatalát. Azonban egy ilyen kárpitos felkutatása nem egyszerű feladat, hiszen nem biztos, hogy elsőre a legmegbízhatóbb és legügyesebben dolgozó személyt lesz képes megtalálni. Bejegyzésünkkel segítségére szeretnénk lenni és felhívni figyelmét a kárpitozással kapcsolatos alapvető tudnivalókra.

Miért érdemes kárpitoztatni?

A felhasználók akkor szeretik a legjobban az edzőtermet, ha magas minőséggel rendelkező, felhasználóbarát kialakítású, stílusos és legalább újszerű gépekkel rendelkezik. A gépek újszerűségéhez hozzájárul a szükséges funkciók és kiegészítő eszközök maradéktalan megléte, valamint a designos kinézet egyaránt.

Így mindenképpen érdemes nagyobb figyelmet fordítania a gép kárpitozására is, hiszen nap mint nap akár több száz ember is igénybe veheti az adott készüléket, így bármilyen minőségi bőrből is készüljön, egy idő után kopások, fakulások és sok esetben kisebb-nagyobb szakadások is látszódni fognak rajta. Ilyenkor a felhasználó már nem olyan szívesen ül rá az adott gépezetre és használja annak funkcióit, hiszen egyáltalán nem vonzó számára. Ekkor már csak egy elhasználódott ócskavas a szemében. 

Miért van szükség a kárpit cseréjére, ápolására?

Amennyiben szeretné megőrizni edzőterme színvonalát és ténylegesen a legjobbat nyújtani látogatóinak, akkor gondoskodjon a gépekről. A folyamatos karbantartás mellett az ápolásra is elegendő figyelmet szükséges fordítania, hiszen csak így lesz képes megőrizni a gépeket az eredeti állapotukban. Amennyiben már megtörtént a baj, és egy figyelmetlen felhasználó vagy az idő vasfoga kifogott a kárpiton, akkor se essen kétségbe. Keresse fel a Mánia Fitness kárpitosait, nálunk biztos kezekben tudhatja gépeit, és nyugodt szívvel rájuk bízhatja annak felújítását. 

Nem csak akkor cserélhet kárpitot, ha az már elhasználódott, hanem akkor is, ha egy picit szeretne változtatni az arculaton. Így a gépek teljesen új kinézetet kaphatnak nagyobb befektetés nélkül is, amelynek köszönhetően a látogató egy teljesen új és felfrissített edzőterembe fog megérkezni. A magas minőséggel rendelkező kárpitoknak köszönhetően sokáig nem kell a következő csere alkalmán törnie a fejét, hiszen kifejezetten hosszú élettartammal rendelkeznek.

A Mánia Fitness kínálatában több mint 32 színű kárpit közül válogathat, amely kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek