Starity

Megjelent Dave Gahan és Soulsavers újdonsága – dalpremier!

2021. október 14. 14:02   |   Szerző: Glamster

Megjelent Dave Gahan és Soulsavers vadonatúj dala, amely elnyerte rajongóik tetszését.

hirdetés

A többszörös platinalemezes, Rock and Roll Hírességek csarnokába is beiktatott előadő és dalszerző, Dave Gahan nyilvánosságra hozta Soulsavers-el közös vadonatúj dalát, a "Metal Heart"-ot, amely a közös "Imposter" című, novemberben megjelenő albumukon szerepel majd. A dal megjelenése előtt Dave Gahan és Soulsavers nyilvánosságra hozott egy anyagot a projektről, melyben egy rövid stúdiójelent is látható, ahol a "Metal Heart" első nyers verzióját játsszák.

Dave a következőket mondta a dalról:

Most talán ez a kedvencem, elképesztő volt feljátszani és felvenni a dalt, hatalmas növekedésen ment keresztül, egy apró ötletként indult az egész, és hatalmas szörnyeteggé vált.

Az "Imposter" albumon Dave egy személyes utazáson kíséri keresztül a hallgatót, 12 elképesztő dalfeldolgozáson át, amelyek minden műfajon és időszakon átívelnek. Az albumon olyan nagy előadok munkáinak újragondolásai szerepelnek, mint Neil Young, Bob Dylan, PJ Harvey, Charlie Chaplin, Mark Lanegan és még sokan mások. Azt hihetnénk, hogy az ”Imposter” egy egyszerű feldolgozás album, miközben olyan dalok gyűjteménye, amelyeket Dave Gahan és Soulsavers figyelmesen tanulmányozott, sokat hallgatott, magábaszívott, majd egytől egyig új életet adott nekik. Az ”Imposter” minden dala mély jelentést hordoz magában Dave számára, és egy visszatekintés az életére – történetek, melyeket mások írtak, Dave hangján keresztül.

Dave Gahan & Soulsavers "Metal Heart" című dala minden digitális platformon elérhető.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek