Starity

Fókuszban az extrém, merész stílus

2021. október 14. 11:11   |   

Persze a merész méretek és design mellett sem mehetünk el. Akik kedvelik az extravagáns megjelenést, azok garantáltan megtalálják számításukat a Vostok Europe ajánlatai között.

hirdetés

A Vostok Europe karóráknál nagy szerepet kapnak a kirívó, erős színek. Persze a merész méretek és design mellett sem mehetünk el. Akik kedvelik az extravagáns megjelenést, azok garantáltan megtalálják számításukat a márka ajánlatai között. Persze az idő a Vostok Europe tervezőinél sem állt meg. Az extrém méretű, masszív órákhoz nehezen találni hasonlót, de a cég a jövőre következetesen készülve folyamatosan újabb és újabb kollekciókkal jelenik meg. Vannak azonban olyan értékek, melyekhez ma is ragaszkodik a cég. A karizmatikus megjelenést kölcsönző karóra stílus ilyennek bizonyul.

Napjainkban a Vostok automata szerkezetek helyett már import típusok kerülnek az órákba, de a fő szempont a választásnál mindig a megbízhatóság, a funkcionalitás és a Vostok órák megjelenéséhez való tökéletes passzolás. Az eredeti Vostok óraszerkezet ma már igazi ritkaságszámba megy. A manapság néhány fős manufaktúra limitált darabszámokkal jelentkezik, de szoros együttműködésben van más cégekkel, akiktől a tokok és az óraszíjak érkeznek. Bebizonyosodott tehát, hogy az egykori szovjet elszigeteltség helyett a nemzetközi kooperáció arat igazi sikert, s ez az óragyártásban sincsen másként.

Design és színek: fontosabb, mint gondolnánk

Minden jó dizájnnál meghatározó a színek szerepe. Hatással vannak az érzelmi állapotra, hozzájárulnak a jó közérzethez és egyúttal a stílusra is hatással vannak. A Vostok Europe karóráknál sincsen ez másként. A merész formák és méretek mellett gyakran a kékkel, a barnával és a feketével is találkozhatunk. Az óraszíjjal is lehet játszani, és egy jól eltalált kombinációval nem csak extravagáns, hanem a maga nemében elegáns megjelenést is kölcsönözhetünk a karórának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

Stilus óra karóra
hirdetés

Ajánlott cikkek