Starity

Madonna lánya szerint irányításmániás az anyja

2021. október 15. 17:05   |   Szerző: Four

Az énekesnő lánya, Lourdes Leon szerint anyja örökké kontrollálni akarta életét.

hirdetés

Habár sokan gondolnák, hogy Madonna laza anyukaként kezelte lányát, Lourdes Leon elmondása szerint anyja mindig is szigorúan fogta.

Az anyukám igazi kontrollmániás, egész életem során irányítani akart. Miután leérettségiztem, teljesen függetlenedni akartam tőle. 

- jelentette ki a modellként dolgozó Lourdes, aki szerint fontos volt, hogy maga fizesse egyetemi tanulmányait és New York-i lakását.

A családomban senki nem kap készen semmit. Nyilvánvalóan elképesztően kiváltságos körülmények között nőttem fel, ez tagadhatatlan. De szerintem az anyám látta más híres emberek gyerekeit, és eldöntötte, hogy az ő gyerekei nem lesznek ilyenek. Emellett azt érzem, ha a szüleid fizetik a dolgaid, akkor ezzel hatalmuk van feletted.

Leon ennek ellenére nagyon tiszteli édesanyját:

Egyre inkább észreveszem, hogy mekkora befolyással rendelkezik és milyen csodálatos ez a nő [Madonna]. Hogy mekkora erőt adott a nőknek és mennyivel megelőzte a korát. (...) Valószínűleg nem láttam nála keményebben dolgozó embert. Sajnos ezt nem örököltem tőle. Az irányításmániáját igen, de a munkamorálját nem.

- jelentette ki.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek