Starity

Minden, amit a Herbertz gyártóról tudni érdemes!

2021. október 17. 09:09   |   

A német gyártó 150 éves történelmet tudhat maga mögött. A régre visszanyúló hagyományok lehetővé teszik, hogy ma is vágóeszközök készítésével és forgalmazásával foglalkozhassanak.

hirdetés
Minden, amit a Herbertz gyártóról tudni érdemes!

A céget még az 1800-as évek végén alapították meg, így elmondható, hogy a sikerhez hosszú időre volt szükségük. De vajon mi mindent szerezhetünk be a Herbertz gyártótól? Cikkünkből minden részletesen kiderül! 

A Herbertz a kezdetekben

A vállalat egy 150 éves múlttal rendelkező márka, amelyet még 1868-ban Carl Julius Herbertz hozott létre. A gyártásnak a solingeni Klingenstadt adott otthont, a településnek pedig azóta szinte az egész világon nagy híre van. A céget jelenleg az ötödik generáció vezeti, így elmondható, hogy már biztos alapokon áll, és valószínűleg semmi sem veszélyezteti őket. 

Az ötlet egy élező mester és egy késkészítő fejében fogalmazódott meg, az alapításig azonban sok idő telt el. Végül csak az ő fia hozta létre ezt a vállalkozást, aki még a II. világháborúban porrá zúzott gyárat is újjá tudta építeni. Azóta azonban folyamatosan a termékpaletta növelésén dolgoznak, így a Herbertz Európa egyik vezető cégének számít. 

Milyen kínálattal rendelkezik a gyártó?

Mondhatni, hogy a választék rendkívül széles, ám mégis a legfontosabb termékek között az éles eszközök, illetve a kések állnak. A Katonadolog Webáruház Herbertz darabjai között találhatunk machete-t, bicskát, de még dobótőrt és bicskatokokat egyaránt. A márka machete tervezése egy műanyag nyéllel rendelkező bozótvágó, ami a nagyságának hála sokat tud segíteni a vadászatokon és a terepi munkálatok során egyaránt. Szállítása rendkívül biztonságos, hiszen a vászontokban megvásárolható eszközt ezáltal bárhová könnyedén magunkkal tudjuk vinni. 

Ne feledkezzünk meg a bicskákról sem, ami a vadászkések kategóriájában található. A rozsdamentes acélból gyártott penge markolata pakkafából készült, így fogása rendkívül kényelmes. A súlya nem túl nagy, így bárki könnyedén használatba tudja venni. A további változatai a gombászkés és a multiszerszám. Bármelyik mellett is döntünk, a Herbertz megbízhatóságára biztosan nem lesz panasz. Az utóbbi multieszközzel a mindennapok is megkönnyíthetőek, hiszen ebben körömreszelőt, csavarhúzókat, de még sörnyitót is elrejtettek. 

A Herbertz tőrök fajtái

A késekben jártasabb személyek előszeretettel használnak különböző tőröket is, legyen szó halászatról vagy éppen vadászatról egyaránt. A fekete bőrtokos modell mellett választható továbbá dobótőr változat is. Utóbbi egy festett markolattal kialakított, acél dobókés, amely bárhol és bármikor megállja a helyét. A penge több mint 10 centiméter, míg a teljes termék hossza eléri a 20 centimétert. A könnyű szállíthatóságról pedig a hozzá tartozó minőségi tok gondoskodik. 

Bármilyen prémium terepi kellékre is van szükségünk, a Herbertz gyártó termékeiben biztosan nem fogunk csalódni. Használhatjuk őket hobbihoz és persze munkához is, attól függően, hogy milyen komoly eszközbe is ruháztunk be. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek