Starity

Hasznos elektronikus eszközök a háztartásban

2021. október 17. 17:05   |   

Tegye fel a kezét, aki nem kívánja a háta közepére a háztartási feladatokat! Nos, ha fent volt a kezed és imádod a házimunkát, akkor ezt most nem fontos olvasni. Nem volt fent a kezed? Akkor te is a lehető legkönnyebben, legkevesebb munkával szeretnéd megvalósítani azt a tisztaságot, ami mellett lelkiismeretfurdalás nélkül vághatsz bele az ÉNIDŐ eltöltésébe, jelentsen ez bármit is számodra.

hirdetés
Hasznos elektronikus eszközök a háztartásban

Én is imádom, ha magamra is jut idő. Ez nem könnyű ám! Három gyerek mellett, munka mellett és egy férj mellett… Nincs keret takarítónőre és a kaját se rendeljük házhoz, hisz jelszó az egészség: jobb, ha tudjuk, mi van az ételben, mint túlolajozott, bár igen jóízű menüket várni nap, mint nap. Próbáltuk és csak úgy szökdöstek fel az extra kilók, szóval inkább az egészség, nem?

Mi marad? Muszáj, egyszerűen muszáj az otthoni teendőkből visszavenni, vagy megőrülünk. Én megőrülök. Legalábbis totál így éreztem és persze mégse szerettem volna a teljes káoszba és elkeseredésbe belefulladni, úgyhogy eljött az ideje, hogy optimalizáljam a feladataimat. Vigyázat, hasznos tippek következnek: néhány neked is beválik, a többi lehet, hogy nem. De ha eddig velem tartottál, hát szívből remélem, hogy legalább egy vagy két tippet hasznosítani tudsz te is!

Első tipp

Én egyszerűen nem tudok segítséget kérni! Sőt, alapból a segítség szótól is falnak futok! A háztartásban valahogy mindig minden az én feladatom és tutira az én hibám, ha nincs elvégezve valami és elkezdenek kopni a csodaszép máz egyes elemei. Nem és NEM!

Mindenkinek legyen meg a feladata! Meg fogsz lepődni, de minden gyerek, sőt, még a férjed is képes elpakolni az ágyra letett tiszta ruhákat! Te válogattad színek szerint, mostad igények szerint, teregetted, hogy szépen és jó illatúra száradjon, esetleg vasaltad is (mondjuk én SOHA nem vasalok, csak az ünneplőket!), aztán kiválogattad, hogy melyik kihez tartozik? Iskoláskortól simán bevezetheted, hogy a gyerekek is elpakolják a saját holmit. Férjeknél akár az első naptól lehet így csinálni. Nem cselédnek szerződtél.

Második tipp

Vedd körül magad okos és hasznos háztartási eszközökkel! Hahó! Ez itt a 21. század! Csak körül kell nézni és válogatni a jobbnál jobb technológiai fejlesztések közül!

A kedvenceim a Roidmi.hu vezeték nélküli poszívói! Elárulom, hogy miért! Először is nagyon, de nagyon szépek! Nem minden márka gyűjt ám be ilyen sok dizájn díjat! Miért fontos ez? - kérdezheted. Azért, mert a vezeték nélküli porszívó mindig elöl van - ezért van mindig kéznél. Figyu, hozzánk be sem jut a kosz, a Roidmi S2 azonnal végez vele. 

Amiért imádom: hogy elképesztően könnyű! Nem kell ám a konnektorba se dugni! Csak lekapod a dokkolóról, ami a töltő is egyben és már lendül is: morzsakupac vagy sima ebéd, a gyerekből kiszóródó homok egy játszózás vagy ovi után, akár konfetti hullás a szülinapon vagy szilveszterkor. Nekem bármit feltakarítani nem több, mint pár perc! És marad idő: minden másra és mindenki másra és RÁM is, mert ÉN is fontos vagyok! Érted már?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek