Starity

Selena Gomez: "Fogalmam sincs róla, mi történik mostanában a popkultúrában és ez boldoggá tesz"

2021. október 18. 17:05   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő elárulta, nem nagyon használja a közösségi felületeket és ez jót tesz neki.

hirdetés

Selena Gomez már többször is nyilatkozott arról, hogy mentális egészsége érdekében vissza kellett szorítania a közösségi felületek használatát - például korábban egy hosszabb szünetet is tartott emiatt. 

Gomez most sem szeret túl sokat foglalkozni ezzel: nincsenek applikációk a telefonján, de ha posztolni szeretne, akkor elküldi asszisztensének a kontentet illetve a feliratot is. Selena szerint bevált nála a módszer:

Azért mondom ezt, mert hatalmas része van ennek abban, hogy most egészségesebbnek érzem magam, mint valaha. Fogalmam sincs róla, hogy mi történik mostanában a popkultúrában, és ez nagyon boldoggá tesz. Lehet, hogy ennek mások annyira nem örülnek, de nekem tényleg életmentő.

Gomez kis híján letörölte Instagramját, amikor ő lett a harmadik legtöbb követővel rendelkező személy a platformon:

Őszintén szólva úgy éreztem, hogy "ez túl sok információ". Túl sok minden terjedt el a magánéletemmel kapcsolatban, és irányíthatatlanná vált. Úgy éreztem, a gondolataim és minden, amit néztem, emberek milliói köré épült, akik jó és rossz dolgokat mondtak rólam. Úgy gondoltam, hogy én ebből nem kapok semmit. Semmit nem ad az életemhez. Egyszerűen elkattantam és véget akartam vetni ennek. Le akartam törölni az egészet, de a csapatom elég eszes volt, és meggyőzött, hogy ne tegyem.

A színész-énekesnő ma már örül neki, hogy végül megmaradt a felület:

Örülök neki, hogy nem töröltem le, mert csodálatos módja a kapcsolattartásnak, és amikor használom, akkor örülök neki, hogy teljesen őszinte lehetek és önazonos.

- nyilatkozta.

 

 

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek